STØT

Vil du være med til at gøre en forskel? Dit bidrag kan være med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne, der er ramt af svigt, ensomhed, misbrug, hjemløshed eller psykisk sygdom. Din støtte gør det muligt for os at tilbyde mennesker i udsatte livssituationer omsorg, netværk og fællesskaber. KFUM's Sociale Arbejde er medlem af Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation, ISOBRO, og lever derfor op til de indsamlingsetiske retningslinjer. KFUM's Sociale Arbejde er desuden godkendt efter Ligningslovens §8A, og du kan derfor få skattefradrag for din økonomiske støtte efter gældende regler.

   

Støt KFUM's Sociale Arbejde og vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne

ET LANGT SEJT TRÆK

Det relationelle arbejde har utrolig stor betydning for den enkelte, men det tager tid. Socialt arbejde er et langt sejt træk, og din støtte kan bl.a. være med til at gøre en forskel for:

  • det barn, der ikke fik den nødvendige omsorg og kærlighed i sin barndom
  • den unge, der ikke har noget netværk og føler sig ensom
  • den familie, der ikke har overskud til at få hverdagen til at hænge sammen
  • det menneske, der har været udsat for overgreb og har brug for hjælp for at komme videre i livet
  • det menneske, som har mistet alt – familie, penge og bolig

STØT ONLINE

Ønsker du at støtte KFUM's Sociale Arbejde med et valgfrit engangsbeløb eller oprette en betalingsaftale via vores online-betalings-løsning, så klik på STØT ONLINE

Alternative tekst

STØT VIA SMS

Sms GODFERIE til 1272 for at donere 50 kr. Så er du med til at støtte vores arbejde for at give udsatte børn en sommeroplevelse. Det koster 50 kr. plus almindelig sms-takst.

STØT VIA BANK

Kontanter eller støtte via netbank kan indbetales på reg.nr. 3420 konto 0010 322 928.

STØT VIA MOBILEPAY

Støt KFUM's Sociale Arbejde med et valgfrit beløb ved MobilePay til 2155 5080

OPRET GAVEBREV

Ønsker du at støtte det sociale arbejde kontinuerligt i minimum 10 år kan du oprette et gavebrev. Kontakt os på 6440 1888, så hjælper vi med at oprette gavebrevsaftalen.

SHOPPEN

Du kan støtte ved at købe merchandise i Shoppen

OPRET TESTAMENTE

Ved at oprette et testamente til fordel for KFUM’s Sociale Arbejde kan du være med til at sikre det kontinuerlige arbejde for socialt udsatte mennesker i Danmark. KFUM’s Sociale Arbejde er godkendt som almennyttig organisation, og derfor er vi fritaget for afgift på arv. Vi hjælper dig gerne med gratis juridisk bistand i forbindelse med oprettelse af testamente.

Læs mere om arv og testamente

INDGÅ CSR-SAMARBEJDE

Hvis din virksomhed ønsker at indgå i et samarbejde eller partnerskab med KFUM’s Sociale Arbejde, så kontakt os, så vi kan drøfte synergier og perspektiver til gavn for begge parter. Et samarbejde har betydning både for os, for de udsatte og for din virksomheds medarbejdere og kunder. Hos jer kan det skabe stolthed, at I som virksomhed bidrager til at hjælpe de mest udsatte mennesker i vores samfund.

Hvis du ønsker at donere eller indsamle et beløb til KFUM’s Sociale Arbejde eller til et af vores projekter, så kontakt os, så vi kan aftale nærmere. Donationer kan indsættes på reg.nr. 3420 konto 0010 322 928. Hvis CVR-nr oplyses kan beløbet trækkes fra i skat jf. gældende satser.

DONER TIL VORES GENBRUGSBUTIKKER

Vores genbrugsbutikkers overskud går både til lokale initiativer og til landsorganisationens arbejde. Støt vores arbejde ved at donere møbler, tøj m.m.

Her finder du vores genbrugsbutikker

FRADRAGSREGLER

Du kan i 2017 få skattefradrag for gavebeløb op til 15.600 kroner. Det gælder fra første krone og skattefradraget gælder for hver ægtefælle. Det kræver blot, at du oplyser dit CPR-nr. når du indbetaler. Så sørger vi for at indberette beløbet til SKAT.

Hvis du ønsker at donere et beløb til en af vores institutioner skal donationen gå gennem KFUM’s Sociale Arbejde mærket institutionens navn, for at du kan opnå skattefradrag.

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Ny dynamisk udviklingschef i KFUM's Sociale Arbejde

Rikke Rødekilde er 1. august 2017 begyndt som ny udviklingschef i KFUM’s Sociale Arbejde.

 

Over 100 fra Jydepotten på sommerferie

I denne uge er over 100 af Café Jydepottens brugere på sommerferie ved Blåvand.