Ny dynamisk udviklingschef i KFUM’s Sociale Arbejde

Rikke Rødekilde er 1. august begyndt som ny udviklingschef i KFUM’s Sociale Arbejde.

9. august 2017. Af Torben Lindberg.

Rikke Rødekilde bliver en af drivkræfterne i det omfattende diakonale sociale arbejde i KFUM’s Sociale Arbejdes 90 institutioner, sociale tilbud og projekter rundt i hele landet. Hun skal både medvirke til at skabe udvikling og innovation omkring det eksisterende arbejde samt igangsætte nye aktiviteter for mennesker i udsatte livssituationer.

Oprindeligt er Rikke Rødekilde uddannet socialrådgiver. Hun har senere taget en diplomuddannelse i ledelse og er i gang med en master i offentlig ledelse. Hun kommer fra en stilling som leder af Center for Misbrug & Udsatte i Esbjerg.

Rikke Rødekilde er 47 år og bor i Esbjerg med sin mand og tre børn. I sin fritid interesserer hun sig for kultur, bøger og frivilligt socialt arbejde. Dertil er hun en ambitiøs amatørkok og bager.

Rikke Rødekilde, ny udviklingschef i KFUM's Sociale Arbejde.

250 frivillige mødtes i Vingsted

Omkring 250 frivillige blev fejret til Frivilligtræf, hvor de havde mulighed for at høre om sociale problemstillinger og møde andre frivillige.

 

Nyt HjerteRUM om fællesskab

Fællesskab er temaet i den nye udgave af magasinet HjerteRUM. Mød bl.a. Birthe og Ole fra Café Parasollen og den tidligere hjemløse Pernille.