Vil du gøre en forskel?

- se herunder inden for hvilke områder du kan gøre en forskel

  

ALLE KAN GØRE EN FORSKEL

Alle kan gøre en forskel - og som frivillig er du med til at gøre en kæmpe forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Når du arbejder som frivillig, bliver du en del af et skønt fællesskab med andre frivillige. Vi understøtter dig og sørger for, at du får de rette kurser og uddannelse.

Vi har altid brug for en ekstra hånd, og alle slags kræfter er unikke, ligegyldigt om du yder juridisk bistand, bager pandekager, lytter eller spiller ludo.

  

Børn og unge

Som frivillig i arbejdet med børn og unge kan du gøre en kæmpe forskel i dit lokalsamfund for børn og unge. Være den rollemodel, de mangler. Være det øre, der lytter. Eller give det kram og den opmærksomhed, de ikke får andre steder.

Familier

Som frivillig i et af vores familieprojekter eller en af vores familiecaféer er du med til at opbygge fællesskaber for familier, der lever i underskud. Vi hjælper familier med at skabe netværk, vi støtter forældrene i forælderrollen og giver børn og voksne mulighed for at spejle sig i ressourcestærke rollemodeller.

SOCIALE CAFÉER OG VÆRESTEDER

Som frivillig i vores sociale caféer eller væresteder er du med til at gøre hverdagen lidt lysere for udsatte. Vores caféer og væresteder er omsorgstilbud rettet mod mennesker, der er sårbare. Alle mødes i øjenhøjde, og alle betragtes som ligeværdige. Her er altid en medarbejder – ansat eller frivillig, som vil lytte og samtale om livets udfordringer.

RÅDGIVNING

Som frivillig i et af vores rådgivningstilbud er du en afgørende ressource for mennesker, der står i en sårbar situation med ubetalt gæld eller som har brug for retshjælp. Her er det nødvendigt med særlige kompetencer og fx en faglig baggrund inden for jura, socialområdet, revision eller bank/finans-området.

Genbrugsbutikker

Hvis du interesserer dig for tøj, mode, nips og vintage-bølgen og samtidig kan lide at møde andre mennesker, så kan du gøre en forskel for udsatte mennesker i Danmark ved at blive frivillig i en af vores genbrugsbutikker.

  

Bliv frivillig - skriv til os så kontakter vi dig

Kontaktformular - Bliv frivillig

Kontaktformular - Bliv frivillig

PERSONDATAPOLITIK

Når du arbejder som frivillig for KFUM's Sociale Arbejde, deler du nogle oplysninger om dig selv med os. Vi behandler dine oplysninger i henhold til gældende lov om persondata. SE VORES PERSONDATAPOLITIK

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

KFUM's Sociale Arbejdes magasin Hjerterum ude nu

Hjerterum fokuserer denne gang på ulighed i sundhed. Magasinet udsendes til alle vores institutioner og butikker, og kan også læse her.

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.

Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer for 20. gang "Sommersjov i uge 30" sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.