GENBRUGT AF KFUM'S SOCIALE ARBEJDE

KFUM's Sociale Arbejde har søsat et nyt genbrugskoncept under navnet GENBRUGT AF KFUM'S SOCIALE ARBEJDE, hvor butikkerne placeres i nedlagte billet-salgssteder på udvalgte DSB-stationer. Den første på Fredericia Banegård. Her kan du købe pæne genbrugsting: Tøj, bøger, nips, accessories og retro-ting. 

Kig ind, inden du skal med toget, efter du er ankommet, under et ophold på rejsen eller også selvom du slet ikke skal med toget.

  

  

FAKTA

  • Åbningstider for GENBRUGT på Fredericia Banegård: Mandag-fredag kl. 12-17.
  • GENBRUGT i Fredericia søger frivillige. Ring til genbrugskonsulent Sarah Hassing på 2012 8983 eller send en mail på genbrugt(at)kfumsoc.dk, hvis du er interesseret.
  • Du kan ringe direkte til GENBRUGT i Fredericia på 2346 4529.
  • Vi har opstillet en tøjcontainer udenfor Fredericia Banegård og en ved Fakta i Fredericia Midtpunkt, hvor du kan aflevere det tøj, du gerne vil give videre til et godt formål
  • Første GENBRUGT åbnede d. 25. januar 2019 i det gamle billetsalg på Fredericia Banegård

  

  

 

  

 

 

 

  

  

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Skøn og information video om Café Værestedet Montana i Skjern

Se og hør gæster, frivillige og leder Marianne Hindhede fortælle om livet og tilbuddene i den sociale Café Værestedet Montana.

Hvad gør dig glad?

Nogle gange skal der ikke så meget til - et smil eller et venligt ord? Se, hvad der gør folk glade i det nye nummer af magasinet HjerteRUM.

Lykken er at hjælpe andre

To tidligere misbrugere deler gennem digte og musik erfaringer fra et langt liv med sprut og stoffer. Læs deres historie i magasinet HjerteRUM.