GRATIS RÅDGIVNING OG STØTTE

Har du brug for juridisk eller økonomisk rådgivning? Eller har du brug for støtte til håndtering af konflikter, misbrug eller til familielivet - så kan du finde hjælp på denne side.

  

    

Hjælp til gæld og økonomi

Vores gratis gældsrådgivning "På Fode Igen" hjælper dig med budgetlægning, gældsomlægning, spareråd mm. Rådgivningen varetages af frivillige eksperter med baggrund som fx bankrådgiver, revisor eller social-rådgiver. 

Find rådgivning

Gratis retshjælp

Vores gratis retshjælp "Råd til Ret" tilbyder juridisk hjælp i sager om fx social-, leje, arve- og forbrugerret, separation, skilsmisse og forældre-myndighed. Rådgiverne har baggrund som fx jurist, advokat eller social-rådgiver.

Find rådgivning

Konfliktmægling

Vores gratis konfliktmægling hjælper dig, hvis du står i en konflikt, der er gået i hårdknude. Fx samarbejds-problemer på jobbet, skilsmisse, samværsproblemer i forhold til børn, nabostrid eller økonomiske mellemværender.

Find rådgivning

Ung til ung netværk og rådgivning

Cyberhus er et online-univers til børn og unge. Her kan de få gode råd og svar på de spørgsmål og problemer, der fylder i hverdagen. Her er både mulighed for at tale med andre børn og unge, men også voksne rådgivere via chatten og brevkassen.      

Gå til cyberhus.dk

Ungerådgivning om stoffer og alkohol

Netstof.dk er gratis rådgivning til unge om alkohol og stoffer. Få hjælp til at få styr på eget forbrug, eller hvis en pårørende eller ven er på vej ud i et misbrug. Chat med andre unge eller skriv til brevkassen.  

Gå til netstof.dk

Forældrerådgivning

Hvis du har spørgsmål til fx familieliv, børn, opdragelse eller mobning, så henvend dig på vores SMS-chat. I vores chat kan du helt anonymt stille alle slags spørgsmål om børn og familieliv, og du kan skrive til os hele døgnet.

Gå til chat

Hjælp til spilleafhængighed

Professionel og gratis behandling til mennesker, der har problemer med spil og til deres nærmeste pårørende. Vi har gode resultater med behandling og langt de fleste bliver spilfrie. Herudover tilbyder vi også gode råd, så du kan tage de første skridt på vej mod en spilfri hverdag.

Gå til rådgivning

Mænd i krise

Gratis samtaleforløb til mænd, der befinder sig i en krise som følge af fx skilsmisse, vold eller arbejdsløshed. Samtalerne er anonyme og terapeuterne er professionelle og certificerede.

FIND RÅDGIVNING

 

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com