AKTIVITETSHUSET, LEMVIG

Aktivitetshuset er et fristed for mennesker, der ønsker fællesskab med andre. Måske har man det svært med tilværelsen, eller måske savner man "bare" et godt sted at være. Vi er altid parate til en snak, for vi tror netop på , at samtale, fællesskab og aktivitet kan være nøglen til udvikling og indhold i tilværelsen.

 

Aktivitetshusets hyggelige gårdhave-miljø

KONTAKTINFO

Aktivitetshuset
Bredgade 5, 7620 Lemvig
Telefon: 9782 3200
E-mail: aktivitetshuset(at)kfumsoc.dk

LEDELSE

Leder: Gitte Vium
Formand: Lisbeth Holm Filtenborg
Assistent: Lene Normann Pedersen

FORMÅL

Aktivitetshuset er et socialt værested, hvor brugerne hjælpes til at:

  • Få så god en tilværelse som muligt gennem princippet ”hjælp dig selv – hjælp andre”
  • Få en grundlæggende respekt for det enkelte menneske og deres forskellighed
  • Mødes i et fællesskab, hvor politik og religion ikke danner skel

Værestedet Aktivitetshuset startede i 1983 som et alkoholfrit fællesskab. Misbrugsproblematikken fylder stadig en del, herunder samtaler, antabusbehandling og mange misbrugsfrie arrangementer både i og uden for huset. Med tiden ser vi flere brugere med psykiske lidelser.

Værestedet Aktivitetshuset er også meget andet. Der er brugere, der kommer hver dag, der er døgnfluer, og der er danskere og borgere med anden etnisk baggrund og kultur.

Brugerne kommer for at spise, snakke, spille kort, læse avis, deltage i de kreative værksteder, studiegrupper, endagsture, sommerferie, årstidens fester, banko og motionsarrangementer.

Værestedet rummer rigtig meget, og der er højt til loftet. Vi ønsker at inkludere alle, der har brug for Aktivitetshusets fællesskab i vores mangfoldige hus.

 

SÆRLIGE TILBUD

 

Retur

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com