Alma skal støtte børn fra familier med misbrug

Alma Smakic er fra 1. maj 2018 ansat som børn- og ungebehandler i projekt Ballast under KFUM’s Sociale Arbejde.

30. april 2018.

Ballast er en behandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker. Børnene kan få gratis hjælp til at forstå, acceptere og håndtere de følelser, reaktioner og ar på sjælen, det har givet dem at vokse op i familier med alkohol- og stofmisbrug. Ballast-behandlingen tilbydes i Nordvestjylland og Sydvestjylland, hvor Alma kommer til at arbejde i kommunerne Jammerbugt, Morsø og Thisted.

Alma er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc i kriminologi. Hun kommer fra en stilling som børn- og ungerådgiver i Aarhus Kommune, og hun har tidligere arbejdet på et børnehjem. Som frivillig har hun desuden arbejdet på Kofoeds Skole i Aarhus.

Alma skal arbejde som børn- og ungebehandler i projekt Ballast i Jammerbugt, Morsø og Thisted.

Skøn og information video om Café Værestedet Montana i Skjern

Se og hør gæster, frivillige og leder Marianne Hindhede fortælle om livet og tilbuddene i den sociale Café Værestedet Montana.

Hvad gør dig glad?

Nogle gange skal der ikke så meget til - et smil eller et venligt ord? Se, hvad der gør folk glade i det nye nummer af magasinet HjerteRUM.

Lykken er at hjælpe andre

To tidligere misbrugere deler gennem digte og musik erfaringer fra et langt liv med sprut og stoffer. Læs deres historie i magasinet HjerteRUM.