Alma skal støtte børn fra familier med misbrug

Alma Smakic er fra 1. maj 2018 ansat som børn- og ungebehandler i projekt Ballast under KFUM’s Sociale Arbejde.

30. april 2018.

Ballast er en behandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker. Børnene kan få gratis hjælp til at forstå, acceptere og håndtere de følelser, reaktioner og ar på sjælen, det har givet dem at vokse op i familier med alkohol- og stofmisbrug. Ballast-behandlingen tilbydes i Nordvestjylland og Sydvestjylland, hvor Alma kommer til at arbejde i kommunerne Jammerbugt, Morsø og Thisted.

Alma er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc i kriminologi. Hun kommer fra en stilling som børn- og ungerådgiver i Aarhus Kommune, og hun har tidligere arbejdet på et børnehjem. Som frivillig har hun desuden arbejdet på Kofoeds Skole i Aarhus.

Alma skal arbejde som børn- og ungebehandler i projekt Ballast i Jammerbugt, Morsø og Thisted.

KvarterVenner i Kolding skaber fællesskab for børnefamilier

Fællesskab er noget, alle fortjener at være en del af - det er en menneskelig ret, siger projektkoordinator Ea Særkjær Due

Kaffe, kage og kondomer på Jelling Festivalen

Udover sol, søde drinks og sjov har der også mulighed for at tale om psykisk sundhed, tabuer - og om at passe på sig selv

Alma skal støtte børn fra familier med misbrug

Alma Smakic er ansat som børn- og unge-behandler i projekt Ballast og skal arbejde i Jammerbugt, Morsø og Thisted kommuner.