Alma skal støtte børn fra familier med misbrug

Alma Smakic er fra 1. maj 2018 ansat som børn- og ungebehandler i projekt Ballast under KFUM’s Sociale Arbejde.

30. april 2018.

Ballast er en behandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker. Børnene kan få gratis hjælp til at forstå, acceptere og håndtere de følelser, reaktioner og ar på sjælen, det har givet dem at vokse op i familier med alkohol- og stofmisbrug. Ballast-behandlingen tilbydes i Nordvestjylland og Sydvestjylland, hvor Alma kommer til at arbejde i kommunerne Jammerbugt, Morsø og Thisted.

Alma er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc i kriminologi. Hun kommer fra en stilling som børn- og ungerådgiver i Aarhus Kommune, og hun har tidligere arbejdet på et børnehjem. Som frivillig har hun desuden arbejdet på Kofoeds Skole i Aarhus.

Alma skal arbejde som børn- og ungebehandler i projekt Ballast i Jammerbugt, Morsø og Thisted.

Dygtige ledere bliver endnu bedre

Ledere fra KFUM's Sociale Arbejdes caféer, væresteder samt døgn- og hjemløse-institutioner har taget tre moduler på diplomuddannelsen i ledelse.

Er vi blevet dårligere til at tage os af hinanden?

Danskerne mener, at vi er blevet dårligere til at tage os af hinanden. Heldigvis oplever KFUM's Sociale Arbejde også positive tendenser.

Gode intentioner i udspil om idræt for socialt udsatte

Positivt, at regeringen vil støtte en indsats for inklusion af socialt udsatte i idrætsfællesskaber, mener generalsekretær Morten Skov Mogensen.