Få nye KvarterVenner i Kolding

Børn og forældre i Kolding får nu mulighed for at lære lidt flere fra opgangen eller nabolaget at kende.

27. februar 2018.

KvarterVenner er et nyt tilbud, som fra midten af marts skaber lokale netværk mellem børnefamilier.

I KvarterVenner kan man få støtte, sparring og et godt grin sammen med nogen, der kender de glæder og sorger, som præger familielivet.

- Det kan være svært for børnefamilier at finde overskud i hverdagens trummerum. I KvarterVenner kan forældre udveksle gode råd om rollen som forældre, og børnene kan finde nye venner, de for eksempel kan gå til sport med. Og familierne kan hygge sig sammen og se hinanden i et nyt lys, når de kaster sig ud i en vild vandballonkamp eller andre aktiviteter, siger projektkoordinator Sussie Enghøj Bruun fra KvarterVenner.

Brug for frivillige til aktiviteter og lege
Ud over at møde andre børnefamilier vil man i KvarterVenner møde et hold af friske frivillige. De står klar til at lege, lytte og skabe en hyggelig stemning, hvor alle får mulighed for at bidrage med lige præcis det, de er gode til.

- Vi kan godt bruge flere frivillige, så interesserede er meget velkomne til at kontakte mig på telefon 2056 7769, siger projektkoordinator Sussie Enghøj Bruun.

Aktiviteter ugentligt fra 12. marts

KvarterVenner åbner to steder i Kolding. Begge steder er der aktiviteter en gang ugentligt fra kl. 16.30 til 19.30. Det foregår:

  • Fra mandag den 12. marts i Kvarterhuset på Junghansvej 121.
  • Fra torsdag den 15. marts i Børnehaven Mariekjær, afdeling Brændkjærgård, Frederik 7 Vej 33.

Familier og andre interesserede kan få mere information om KvarterVenner på kfumsoc.dk/KvarterVenner eller mobil 2056 7769.

KvarterVenner

I KvarterVenner kan man få støtte, sparring og et godt grin sammen med nogen, der kender de glæder og sorger, som præger familielivet.

Kaffe, kage og kondomer på Jelling Festivalen

Udover sol, søde drinks og sjov har der også mulighed for at tale om psykisk sundhed, tabuer - og om at passe på sig selv

Alma skal støtte børn fra familier med misbrug

Alma Smakic er ansat som børn- og unge-behandler i projekt Ballast og skal arbejde i Jammerbugt, Morsø og Thisted kommuner.

Velmenende og venligt trækker han stolen ud for mig

Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet. Som nyansat journalist hos KFUM’s Sociale Arbejde har mine tanker kredset om besøget på Café Parasollen.