Få nye KvarterVenner i Kolding

Børn og forældre i Kolding får nu mulighed for at lære lidt flere fra opgangen eller nabolaget at kende.

27. februar 2018.

KvarterVenner er et nyt tilbud, som fra midten af marts skaber lokale netværk mellem børnefamilier.

I KvarterVenner kan man få støtte, sparring og et godt grin sammen med nogen, der kender de glæder og sorger, som præger familielivet.

- Det kan være svært for børnefamilier at finde overskud i hverdagens trummerum. I KvarterVenner kan forældre udveksle gode råd om rollen som forældre, og børnene kan finde nye venner, de for eksempel kan gå til sport med. Og familierne kan hygge sig sammen og se hinanden i et nyt lys, når de kaster sig ud i en vild vandballonkamp eller andre aktiviteter, siger projektkoordinator Sussie Enghøj Bruun fra KvarterVenner.

Brug for frivillige til aktiviteter og lege
Ud over at møde andre børnefamilier vil man i KvarterVenner møde et hold af friske frivillige. De står klar til at lege, lytte og skabe en hyggelig stemning, hvor alle får mulighed for at bidrage med lige præcis det, de er gode til.

- Vi kan godt bruge flere frivillige, så interesserede er meget velkomne til at kontakte mig på telefon 2056 7769, siger projektkoordinator Sussie Enghøj Bruun.

Aktiviteter ugentligt fra 12. marts

KvarterVenner åbner to steder i Kolding. Begge steder er der aktiviteter en gang ugentligt fra kl. 16.30 til 19.30. Det foregår:

  • Fra mandag den 12. marts i Kvarterhuset på Junghansvej 121.
  • Fra torsdag den 15. marts i Børnehaven Mariekjær, afdeling Brændkjærgård, Frederik 7 Vej 33.

Familier og andre interesserede kan få mere information om KvarterVenner på kfumsoc.dk/KvarterVenner eller mobil 2056 7769.

KvarterVenner

I KvarterVenner kan man få støtte, sparring og et godt grin sammen med nogen, der kender de glæder og sorger, som præger familielivet.

Hils på Lars og Pernille

Lars Nielsen og Pernille Gerner Gravesen er netop begyndt i KFUM's Sociale Arbejde som henholdsvis IT-supporter og kommunikationskonsulent.

Kommentar: Er vi på vej retur til almissesamfundet?

Danskernes store lyst til at støtte udsatte er glædelig. Men hvis det offentlige til gengæld trækker sig, risikerer vi at ende i et almissesamfund.

Kim får handicappris for ekstraordinær indsats

Kim Truesen fra Paraplyen i Taastrup har fået kommunens Handicappris 2018 for at forbedre vilkårene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed.