Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den 19. juli 2019

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer Sommersjov sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.

I løbet af uge 30 kan børn og unge deltage i rundbold, bål, natløb, overnatning, tombola, legestue, fællesspisning og fodboldkampe. Et af ugens højdepunkter er en fællestur til Djurs Sommerland for 150 børn, unge og voksne. 

Sommersjov i uge 30 afsluttes torsdag med en 20-års jubilæumsfest og trylleshow ved Jesper Grønkjær. Som opvarmning til jubilæumsfesten giver Kim Batiste seje skater‐tips og tricks til både små og store skatere.

Aktiviteterne foregår omkring Gademix på Junghansvej og på boldbanen ved Pulzion på Peter Tofts Vej. Programmet for Sommersjov i Uge 30 kan ses på www.gademix.dk.

Gademix er et socialt værested for unge i alderen 10 til 16 år i Koldings sydvestkvarter. Værestedet er en del af KFUM's Sociale Arbejde, og det samarbejder med Kolding Kommunes ungekontakt, familieafdelingen, misbrugscentret og SSP-gruppen. Værestedet har adresse i Kvarterhuset på Junghansvej 121, Kolding.

#Somersjov #Kolding #dksocial #Gademix #kfumsoc

KFUM's Sociale Arbejdes magasin Hjerterum ude nu

Hjerterum fokuserer denne gang på ulighed i sundhed. Magasinet udsendes til alle vores institutioner og butikker, og kan også læse her.

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.

Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer for 20. gang "Sommersjov i uge 30" sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.