Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den 19. juli 2019

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer Sommersjov sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.

I løbet af uge 30 kan børn og unge deltage i rundbold, bål, natløb, overnatning, tombola, legestue, fællesspisning og fodboldkampe. Et af ugens højdepunkter er en fællestur til Djurs Sommerland for 150 børn, unge og voksne. 

Sommersjov i uge 30 afsluttes torsdag med en 20-års jubilæumsfest og trylleshow ved Jesper Grønkjær. Som opvarmning til jubilæumsfesten giver Kim Batiste seje skater‐tips og tricks til både små og store skatere.

Aktiviteterne foregår omkring Gademix på Junghansvej og på boldbanen ved Pulzion på Peter Tofts Vej. Programmet for Sommersjov i Uge 30 kan ses på www.gademix.dk.

Gademix er et socialt værested for unge i alderen 10 til 16 år i Koldings sydvestkvarter. Værestedet er en del af KFUM's Sociale Arbejde, og det samarbejder med Kolding Kommunes ungekontakt, familieafdelingen, misbrugscentret og SSP-gruppen. Værestedet har adresse i Kvarterhuset på Junghansvej 121, Kolding.

#Somersjov #Kolding #dksocial #Gademix #kfumsoc

Igen samtaleforløb til mænd i krise

Projektet Livet Tilbage kan med en ny bevilling efter et års pause nu igen tilbyde terapeutiske samtaler til mænd i krise fire steder i Danmark.

Gældsrådgivning akkrediteret

Gældsrådgivningen På Fode Igen har fået RådgivningsDanmarks kvalitets-stempel i form af en akkreditering af rådgivningen

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Pia kan ikke finde pengene til at få sine tænder lavet. Derfor føler hun sig fattig. Hun efterlyser hjælp til børnene. Læs mere.