Gritt er ny leder af Livsværkstederne i Gellerup

Den 11. oktober 2019

Gritt Rhinstrøm, 40 år, er tiltrådt som ny leder af Livsværkstederne i Gellerup, Aarhus.

Livsværkstederne arbejder for at skabe muligheder for og med borgere i Gellerup med fokus på beskæftigelse og sociale fællesskaber. Livsværkstederne er en social café, som – ud over god, billig mad og sociale aktiviteter – tilbyder gratis gældsrådgivning, juridisk rådgivning og udlændingeretshjælp til mennesker i udsatte situationer. Derudover er Livsværkstederne i gang med at indgå en række lokale samarbejder, der skal være med til at skabe nye muligheder og jobs for mennesker i Gellerup.

Livsværkstederne er en selvejende institution med rødder i KFUM's Sociale Arbejde, Gellerup Kirke og Brabrand Boligforening.

Gritt har de seneste seks år været udviklingskonsulent i KFUM og KFUK, og hun har tidligere arbejdet inden for beskæftigelsesområdet i bl.a. Vejle Kommune. Hun er uddannet antropolog og har også en diplomuddannelse i ledelse og diakoni. Gritt bor i Aarhus med sin mand og to børn på 10 og 13 år.

#Livsværkstederne #Gellerup #Aarhus #udsatte #dksocial #kfumsoc

Livsværkstederne

Gritt er ny leder af Livsværkstederne, som arbejder for at skabe muligheder for og med borgere i Gellerup med fokus på beskæftigelse og sociale fællesskaber.

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com