Gritt er ny leder af Livsværkstederne i Gellerup

Den 11. oktober 2019

Gritt Rhinstrøm, 40 år, er tiltrådt som ny leder af Livsværkstederne i Gellerup, Aarhus.

Livsværkstederne arbejder for at skabe muligheder for og med borgere i Gellerup med fokus på beskæftigelse og sociale fællesskaber. Livsværkstederne er en social café, som – ud over god, billig mad og sociale aktiviteter – tilbyder gratis gældsrådgivning, juridisk rådgivning og udlændingeretshjælp til mennesker i udsatte situationer. Derudover er Livsværkstederne i gang med at indgå en række lokale samarbejder, der skal være med til at skabe nye muligheder og jobs for mennesker i Gellerup.

Livsværkstederne er en selvejende institution med rødder i KFUM's Sociale Arbejde, Gellerup Kirke og Brabrand Boligforening.

Gritt har de seneste seks år været udviklingskonsulent i KFUM og KFUK, og hun har tidligere arbejdet inden for beskæftigelsesområdet i bl.a. Vejle Kommune. Hun er uddannet antropolog og har også en diplomuddannelse i ledelse og diakoni. Gritt bor i Aarhus med sin mand og to børn på 10 og 13 år.

#Livsværkstederne #Gellerup #Aarhus #udsatte #dksocial #kfumsoc

Livsværkstederne

Gritt er ny leder af Livsværkstederne, som arbejder for at skabe muligheder for og med borgere i Gellerup med fokus på beskæftigelse og sociale fællesskaber.

Igen samtaleforløb til mænd i krise

Projektet Livet Tilbage kan med en ny bevilling efter et års pause nu igen tilbyde terapeutiske samtaler til mænd i krise fire steder i Danmark.

Gældsrådgivning akkrediteret

Gældsrådgivningen På Fode Igen har fået RådgivningsDanmarks kvalitets-stempel i form af en akkreditering af rådgivningen

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Pia kan ikke finde pengene til at få sine tænder lavet. Derfor føler hun sig fattig. Hun efterlyser hjælp til børnene. Læs mere.