KÆMPE TAK TIL ALLE FANTASTISKE FRIVILLIGE

Den 28. september 2018.

Det er Frivillig Fredag, hvor danskerne hylder de frivillige, som gør en forskel for andre. I Esbjerg fik Ballasts frivillige en fornem pris.

Esbjerg Kommunes fornemme Frivillighedspris 2018 gik i dag til Ballast, som gratis og anonymt rådgiver og støtter børn og unge fra misbrugsramte familier. Lene og Michael er to af de helt uundværlige Ballast-frivillige, der var med i Musikhuset Esbjerg og modtage prisen.

I KFUM's Sociale Arbejder yder over 2000 frivillige årligt over 300.000 timers arbejde for mennesker i udsatte livssituationer! 1000 tak til alle I fantastiske frivillige.

#frivillige #frivilligfredag #hjerterum #kfumsoc

FRIVILLIGHEDSPRIS 2018

Lene og Michael med det synlige bevis på, at Ballasts frivillige modtog Esbjerg Kommunes Frivillighedspris 2018.

Hils på Lars og Pernille

Lars Nielsen og Pernille Gerner Gravesen er netop begyndt i KFUM's Sociale Arbejde som henholdsvis IT-supporter og kommunikationskonsulent.

Kommentar: Er vi på vej retur til almissesamfundet?

Danskernes store lyst til at støtte udsatte er glædelig. Men hvis det offentlige til gengæld trækker sig, risikerer vi at ende i et almissesamfund.

Kim får handicappris for ekstraordinær indsats

Kim Truesen fra Paraplyen i Taastrup har fået kommunens Handicappris 2018 for at forbedre vilkårene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed.