Kæmpe tak til frivillige ildsjæle

I dag er det Frivillig Fredag - national frivillighedsdag - hvor vi markeringer og anerkender frivillighed.

29. september 2017. Af Torben Lindberg.

KFUM's Sociale Arbejde sender en kæmpe tak til alle vores 2.150 frivillige, som hvert år yder en enorm indsats på over 300.000 timer for at hjælpe mennesker i udsatte livssituationer.

BLIV FRIVILLIG
Hvis du har lyst til at møde andre fantastiske frivillige og udføre et meget meningsfuldt frivilligt arbejde, så har vi bl.a. brug for frivillige til den kommende YOUNG CONNECT RÅDGIVNINGEN for børn og unge. Rådgivningen åbner i Odense, Vejle og Aarhus den 1. november.

Vi kan også bruge flere frivillige i den gratis gældsrådgivning PÅ FODE IGEN, som findes knap 30 steder i landet, og som oplever et stigende behov.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig på andre måder - i en genbrugsbutik, i en social café, som juridisk rådgiver eller noget helt fjerde, så kontakt vores lokale institutioner eller projekter. Du kan se en oversigt over vores institutioner på forsiden af vores hjemmeside, www.kfumsoc.dk.

HjerteRUM i en kold tid

I det nye nummer af magasinet HjerteRUM kan du læse om værdigrundlaget i KFUM's Sociale Arbejde. Og hvad det betyder for gæster, beboere og brugere.

 

Kommentar: Indsigt forpligter

Under valgkampen fik politikerne dybere indsigt i udsattes vilkår. Det bør give sig udslag i en bedre social indsats, mener Morten Skov Mogensen.