Kom og gør et kup: Ny genbrugsbutik i Fredericia er åbnet

Den 25. januar 2019.

Vores første genbrugsbutik i det nye koncept "Genbrugt" er åbnet på Fredericia Banegård. Mange kiggede indenfor, da dørene blev slået op. Kom selv og gør et retro-kup.

Ved åbningen sagde generalsekretær Morten Skov Mogensen fra KFUM's Sociale Arbejde:

"Bæredygtighed er omdrejningspunktet for ”Genbrugt”, og det er en forståelse af bæredygtighed i flere dimensioner. Ikke nok med at et billetkontor nu bliver genbrugt. Det handler også om social bæredygtighed, ressource- og miljømæssig bæredygtighed, lokal bæredygtighed, bæredygtighed i by-rummet og den medmenneskelige bæredygtighed.

Overskuddet fra Genbrugt går til indsatser for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, der på forskellig vis har brug for hjælp, støtte og omsorg".

#Genbrugt #kfumsoc #Fredericia #genbrugsbutik #NytErYt

Ny genbrugsbutik i Fredericia

Klik på billedet for at se video fra åbningen.

KOMMENTAR: Forbyd dyre lån og forebyg fattigdom

Horribelt dyre lån fører ofte til en gælds- spiral, som øger udsatte menneskers fattigdom. Politikerne bør gribe ind, mener KFUM's Sociale Arbejde.

KOMMENTAR: Urimelig ulighed i sundhed

Socialt udsatte mennesker lever i snit 19 år kortere end resten af befolkningen. Sundhedssystemet skal være bedre til at hjælpe i tide.

KOMMENTAR: Hjemløse har brug for bedre hjælp

KFUM's Sociale Arbejdes generalsekre- tær, Morten Skov Mogensen, mener, at hjælpen til landets hjemløse er helt utilstrækkelig.