Kom og gør et kup: Ny genbrugsbutik i Fredericia er åbnet

Den 25. januar 2019.

Vores første genbrugsbutik i det nye koncept "Genbrugt" er åbnet på Fredericia Banegård. Mange kiggede indenfor, da dørene blev slået op. Kom selv og gør et retro-kup.

Ved åbningen sagde generalsekretær Morten Skov Mogensen fra KFUM's Sociale Arbejde:

"Bæredygtighed er omdrejningspunktet for ”Genbrugt”, og det er en forståelse af bæredygtighed i flere dimensioner. Ikke nok med at et billetkontor nu bliver genbrugt. Det handler også om social bæredygtighed, ressource- og miljømæssig bæredygtighed, lokal bæredygtighed, bæredygtighed i by-rummet og den medmenneskelige bæredygtighed.

Overskuddet fra Genbrugt går til indsatser for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, der på forskellig vis har brug for hjælp, støtte og omsorg".

#Genbrugt #kfumsoc #Fredericia #genbrugsbutik #NytErYt

Ny genbrugsbutik i Fredericia

Klik på billedet for at se video fra åbningen.

Folkemøde: Vi sætter fokus på udsatte og ulighed

KFUM's Sociale Arbejde inviterer til debat om udsatte mennesker samt ulighed i sundhed og samfundet på Folkemødet på Bornholm. Se vores events.

KOMMENTAR: Er kirken for de stærke blot?

Folkekirken har et uforløst potentiale til at blive en samlende kraft og katalysator for fællesskaber på tværs af skel, mener KFUM's Sociale Arbejde.

KOMMENTAR: Forbyd dyre lån og forebyg fattigdom

Horribelt dyre lån fører ofte til en gælds- spiral, som øger udsatte menneskers fattigdom. Politikerne bør gribe ind, mener KFUM's Sociale Arbejde.