Kom og gør et kup: Ny genbrugsbutik i Fredericia er åbnet

Den 25. januar 2019.

Vores første genbrugsbutik i det nye koncept "Genbrugt" er åbnet på Fredericia Banegård. Mange kiggede indenfor, da dørene blev slået op. Kom selv og gør et retro-kup.

Ved åbningen sagde generalsekretær Morten Skov Mogensen fra KFUM's Sociale Arbejde:

"Bæredygtighed er omdrejningspunktet for ”Genbrugt”, og det er en forståelse af bæredygtighed i flere dimensioner. Ikke nok med at et billetkontor nu bliver genbrugt. Det handler også om social bæredygtighed, ressource- og miljømæssig bæredygtighed, lokal bæredygtighed, bæredygtighed i by-rummet og den medmenneskelige bæredygtighed.

Overskuddet fra Genbrugt går til indsatser for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, der på forskellig vis har brug for hjælp, støtte og omsorg".

#Genbrugt #kfumsoc #Fredericia #genbrugsbutik #NytErYt

Ny genbrugsbutik i Fredericia

Klik på billedet for at se video fra åbningen.

Nye veje ud af ensomheden

Omkring 350.000 voksne føler sig ensomme. Derfor vil KFUM's Sociale Arbejde nu forsøge at hjæle 2800 mennesker ind i fællesskaber.

KFUM's Sociale Arbejdes magasin Hjerterum ude nu

Hjerterum fokuserer denne gang på ulighed i sundhed. Magasinet udsendes til alle vores institutioner og butikker, og kan også læse her.

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.