Kom og gør et kup: Ny genbrugsbutik i Fredericia er åbnet

Den 25. januar 2019.

Vores første genbrugsbutik i det nye koncept "Genbrugt" er åbnet på Fredericia Banegård. Mange kiggede indenfor, da dørene blev slået op. Kom selv og gør et retro-kup.

Ved åbningen sagde generalsekretær Morten Skov Mogensen fra KFUM's Sociale Arbejde:

"Bæredygtighed er omdrejningspunktet for ”Genbrugt”, og det er en forståelse af bæredygtighed i flere dimensioner. Ikke nok med at et billetkontor nu bliver genbrugt. Det handler også om social bæredygtighed, ressource- og miljømæssig bæredygtighed, lokal bæredygtighed, bæredygtighed i by-rummet og den medmenneskelige bæredygtighed.

Overskuddet fra Genbrugt går til indsatser for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, der på forskellig vis har brug for hjælp, støtte og omsorg".

#Genbrugt #kfumsoc #Fredericia #genbrugsbutik #NytErYt

Ny genbrugsbutik i Fredericia

Klik på billedet for at se video fra åbningen.

Skøn og information video om Café Værestedet Montana i Skjern

Se og hør gæster, frivillige og leder Marianne Hindhede fortælle om livet og tilbuddene i den sociale Café Værestedet Montana.

Hvad gør dig glad?

Nogle gange skal der ikke så meget til - et smil eller et venligt ord? Se, hvad der gør folk glade i det nye nummer af magasinet HjerteRUM.

Lykken er at hjælpe andre

To tidligere misbrugere deler gennem digte og musik erfaringer fra et langt liv med sprut og stoffer. Læs deres historie i magasinet HjerteRUM.