Kom og gør et kup: Ny genbrugsbutik i Fredericia er åbnet

Den 25. januar 2019.

Vores første genbrugsbutik i det nye koncept "Genbrugt" er åbnet på Fredericia Banegård. Mange kiggede indenfor, da dørene blev slået op. Kom selv og gør et retro-kup.

Ved åbningen sagde generalsekretær Morten Skov Mogensen fra KFUM's Sociale Arbejde:

"Bæredygtighed er omdrejningspunktet for ”Genbrugt”, og det er en forståelse af bæredygtighed i flere dimensioner. Ikke nok med at et billetkontor nu bliver genbrugt. Det handler også om social bæredygtighed, ressource- og miljømæssig bæredygtighed, lokal bæredygtighed, bæredygtighed i by-rummet og den medmenneskelige bæredygtighed.

Overskuddet fra Genbrugt går til indsatser for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, der på forskellig vis har brug for hjælp, støtte og omsorg".

#Genbrugt #kfumsoc #Fredericia #genbrugsbutik #NytErYt

Ny genbrugsbutik i Fredericia

Klik på billedet for at se video fra åbningen.

Gældsrådgivning akkrediteret

Gældsrådgivningen På Fode Igen har fået RådgivningsDanmarks kvalitets-stempel i form af en akkreditering af rådgivningen

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Pia kan ikke finde pengene til at få sine tænder lavet. Derfor føler hun sig fattig. Hun efterlyser hjælp til børnene. Læs mere.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Misse føler sig fattig, fordi hun har svært ved at betale sine faste udgifter. Børnene har aldrig haft termotøj. Læs mere.