Kommentar: Hjemløse har behov for bedre koordineret hjælp

Den 1. marts 2019.

Vi har et offentligt system, som ikke er gearet til at håndtere kompleksiteten i hjemløses liv – for eksempel en kombination af psykisk sygdom, dårlig økonomi, misbrug og svigt gennem livet, siger generalsekretær Morten Skov Mogensen, KFUM's Sociale Arbejde.

- Der er brug for en både omfattende og langvarig indsats med hjælp, støtte og omsorg. Det siger Morten Skov Mogensen på baggrund af Rådet for Socialt Udsattes nye rapport "Benspænd og god praksis i arbejdet med hjemløse borgere".

- Man bliver ikke hjemløs ud af det blå. Når ens liv vælter, så skyldes det tit en kombination af mange ting. Derfor er det også kompliceret at hjælpe mennesker ud af hjemløsheden, og standardløsninger dur ikke. Der er i høj grad behov for at tilpasse indsatserne til den enkeltes livssituation, siger Morten Skov Mogensen.

#hjemløse #dksocial #dkpol #kfumsoc #udsatte

Ny undersøgelse af hjemløshed

"Benspænd og god praksis i arbejdet med hjemløse borgere" hedder Rådet for Socialt Udsattes nye undersøgelse af hjemløshed.

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.

Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer for 20. gang "Sommersjov i uge 30" sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.

Café Stevnen får donation på fire mio. kr.

Den A. P. Møllerske Støttefond donerer fire millioner kroner til renovering af den sociale Café Stevnens bygninger fra kloak til kvist.