Kommentar: Hjemløse har behov for bedre koordineret hjælp

Den 1. marts 2019.

Vi har et offentligt system, som ikke er gearet til at håndtere kompleksiteten i hjemløses liv – for eksempel en kombination af psykisk sygdom, dårlig økonomi, misbrug og svigt gennem livet, siger generalsekretær Morten Skov Mogensen, KFUM's Sociale Arbejde.

- Der er brug for en både omfattende og langvarig indsats med hjælp, støtte og omsorg. Det siger Morten Skov Mogensen på baggrund af Rådet for Socialt Udsattes nye rapport "Benspænd og god praksis i arbejdet med hjemløse borgere".

- Man bliver ikke hjemløs ud af det blå. Når ens liv vælter, så skyldes det tit en kombination af mange ting. Derfor er det også kompliceret at hjælpe mennesker ud af hjemløsheden, og standardløsninger dur ikke. Der er i høj grad behov for at tilpasse indsatserne til den enkeltes livssituation, siger Morten Skov Mogensen.

#hjemløse #dksocial #dkpol #kfumsoc #udsatte

Ny undersøgelse af hjemløshed

"Benspænd og god praksis i arbejdet med hjemløse borgere" hedder Rådet for Socialt Udsattes nye undersøgelse af hjemløshed.

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com