Kvartervenner fortsætter med at skabe fællesskab

D. 20.6.2018

”Fællesskab er noget alle fortjener at være en del af – det er en menneskelig ret ” siger projektkoordinator Ea Særkjær Due om tilbuddet.

Ea er nyansat projektkoordinator med en klar vision om, at give alle børnefamilier muligheden for gennem netværk og fællesskab at få mere livskvalitet, og netop dette gør vi ved at skabe rummelighed i lokalområder siger Ea.

KvarterVenner i Kolding under KFUM's Sociale Arbejde støttes økonomisk af VELUX FONDEN og tilbyder lokalt fællesskab til børnefamilier, der gerne vil mødes med andre.

Startskuddet er allerede gået for KvarterVenner i Kolding, og der er allerede gang i fællesskaberne blandt familier i byens Sydvest kvarter omkring Junghansvej og i Brændkjær Sogn.

At være børnefamilie, kan sommetider føles som om man lægger et puslespil med for mange brikker. Det kan være udfordrende at få hverdagen til at gå op med institution, skole, arbejde, fritidsaktiviteter, mad og samtidig finde overskuddet til at være sammen med sine børn.

KvarterVenner er en mulighed for børnefamilier i Kolding, der har lyst til at lære nogen fra gaden eller opgangen at kende. Familierne mødes for at være sammen med andre der også kender til både glæder og udfordringer ved at være familie, og sammen kan de støtte og styrke hinanden i hverdagen. KvarterVenner samarbejder med Kolding Kommune.

Har du lyst til at være med i Kvartervenner eller har du lyst til at blive frivillig, så kontakt projektkoordinator Ea Særkjær Due på ed(at)kfumsoc.dk eller 2056 7769.

Du kan læse mere om KvarterVenner her.

   

Ea Særkjær Due kan kontaktes på mobil 2056 7769 

Hils på Lars og Pernille

Lars Nielsen og Pernille Gerner Gravesen er netop begyndt i KFUM's Sociale Arbejde som henholdsvis IT-supporter og kommunikationskonsulent.

Kommentar: Er vi på vej retur til almissesamfundet?

Danskernes store lyst til at støtte udsatte er glædelig. Men hvis det offentlige til gengæld trækker sig, risikerer vi at ende i et almissesamfund.

Kim får handicappris for ekstraordinær indsats

Kim Truesen fra Paraplyen i Taastrup har fået kommunens Handicappris 2018 for at forbedre vilkårene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed.