Maria og Sine skal etablere familieklubber i Jylland og på Fyn

Den 13. oktober 2019

Maria Bille Ravnborg og Sine Hulegaard Mikkelsen er ansat som projektkoordinatorer i Hele Danmarks Familieklub under KFUM’s Sociale Arbejde.

Maria og Sine skal arbejde med at etablere familieklubber, herunder rekruttere frivillige og familier i Jylland og på Fyn. Hele Danmarks Familieklub er et nytænkende og ambitiøst tiltag, hvor der på landsplan skal etableres 175 klubber for 1500 familier, som kan mødes i øjenhøjde om leg, måltider og aktiviteter. Hvis nogle familier oplever behov for det, er det desuden muligt at få støtte og rådgivningstilbud.

Hele Danmarks Familieklub åbnede i 2018 de første familieklubber og er nu til stede lokalt i hele Danmark. KFUM’s Sociale Arbejde samarbejder med FDF og KFUM-Spejderne om projektet, som er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond.

Maria er 34 år og uddannet lærer. Hun har en række efteruddannelser, bl.a. i digital markedsføring. Maria har været aktiv spejder og kursusleder i KFUM-Spejderne siden 1990 og har været ansat på Kongeådalens Efterskole, som har rødder i FDF, siden 2009. Her har hun været initiativtager til bl.a. foreningsleder-linjefag. Maria bor i Askov med sin mand og tre børn.

Sine er 30 år og kandidat i folkesundhedsvidenskab. Hun har hidtil været udviklingskonsulent i Natur & Ungdom. Der har hun bl.a. samarbejdet med KFUM-Spejderne om projektet Naturliv for småbørnsfamilier og har været med til at starte og understøtte frivilligbaserede initiativer og fællesskaber i hele landet.  Derudover har Sine en baggrund i Ungdommens Røde Kors. Hun bor i Viby, Aarhus, med sin kæreste og søn.

#bedresammen #dksocial #kfumsoc

Hele Danmarks Famileklub

Maria og Sine skal etablere familieklubber i Jylland og på Fyn.

Maria og Sine skal etablere familieklubber i Jylland og på Fyn

Maria Bille Ravnborg og Sine Hulegaard Mikkelsen er ansat som projektkoordinatorer i Hele Danmarks Familieklub.

Gritt er ny leder af Livsværkstederne i Gellerup

Gritt Rhinstrøm, 40 år, er tiltrådt som ny leder af Livsværkstederne i Gellerup, Aarhus.

Børn af misbrugere får mere hjælp

Børn og unge fra misbrugsfamilier i syv jyske kommuner er sikret gratis, professionel hjælp de kommende fire år.