Michael skal udvikle initiativer der støtter udsatte mennesker

Den 6. marts 2019.

Michael Aagaard Seeberg er 1. marts ansat som udviklingsleder i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart. Han skal være drivkraft og stå i spidsen for landsorganisationens udvikling af eksisterende og nye indsatser, der møder sårbare menneskers behov for hjælp, støtte og omsorg.

Michael skal bidrage til at se nye behov for mennesker, der står udsat i samfundet, og udvikle nye sociale indsatser, så KFUM’s Sociale Arbejde rækker ud til endnu flere børn, unge og voksne i udsatte livssituationer. Samtidig skal han være med til at sikre, at viden og erfaring deles på tværs af KFUM’s Sociale Arbejdes omkring 120 institutioner og sociale tilbud, og at den fælles organisati-onskultur vedligeholdes.

- KFUM’s Sociale Arbejde har nogle enormt stærke indsatser for mennesker i udsatte livssituationer og en hjertevarm måde at møde mennesker på. Jeg træder ind på et solidt grundfjeld bygget på 100 års erfaring med stor lokal forankring, hvor frivillige og ansatte i hele landet tager ejerskab til indsatser og videreudvikling i takt med at nye sociale problemstillinger og behov opstår, siger Michael Aagaard Seeberg og tilføjer:

Rundet af spejderbevægelsen
- Jeg er rundet af spejderbevægelsen og har altid været optaget af, hvordan vi kan få flere med ind i kredsen om lejrbålet og flere til at bære ved i forpligtende fællesskaber, hvor alle har noget at bære med.

Som landsformand for KFUM-Spejderne var Michael drivkraften for markant udvikling og forandring. Han var bl.a. med til at stifte foreningen Spejderne og erhverve Middelgrundsfortet og skabe Ungdomsøen som platform for nye partnerskaber i spejderbevægelsen. 

Michael har de seneste otte år arbejdet med forskning, vejledning og undervisning inden for politisk og social udvikling med særligt fokus på civilsamfundsorganisationer i det globale syd. Han har tidligere været ansat ved Syddansk Universitet som lektor og har en ph.d.-grad i statskundskab fra Aarhus Universitet. Michael er netop trådt ud af KFUM-Spejdernes hovedbestyrelse, hvor han har været medlem siden 2010, herunder formand fra 2014 til 2017. 

Michael er 35 år og bor med sine tre børn og kone i Kolding. I sin fritid cykler han på mountainbike og er aktiv på Houens Odde Spejdercenter.

#kfumsoc #udsatte #dksocial #dkpol

Michael Aagaard Seeberg

- KFUM’s Sociale Arbejde har nogle enormt stærke indsatser for mennesker i udsatte livssituationer og en hjertevarm måde at møde mennesker på, siger Michael Aagaard Seeberg.

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com