Nanna skal etablere fællesskaber for sårbare familier

Den 26. januar 2019.

Nanna Thorsted Nielsen er blevet ansat i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Som projektmedarbejder i Hele Danmarks Familieklub skal Nanna arbejde med at etablere lokale familieklubber, hvor udsatte og ikke-udsatte familier sammen kan skabe netværk, fællesskab, bygge bro og skabe mere overskud.

Hele Danmarks Familieklub er et hjertevarmt og ambitiøst projekt, som arbejder med visionen om, at ingen familier skal stå alene. Projektet er udviklet af KFUM’s Sociale Arbejde og støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Nanna er kandidat i musikvidenskab og religionsvidenskab. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. lærer på gymnasier og en efterskole. 

Hun er 32 år og bor med sin mand og datter i Middelfart. I sin fritid elsker Nanna at spille musik og fodbold, ligesom hun bruger meget tid med sin familie og venner.

#bedresammen #kfumsoc #Middelfart

Projektmedarbejder Nanna Thorsted Nielsen

Skøn og information video om Café Værestedet Montana i Skjern

Se og hør gæster, frivillige og leder Marianne Hindhede fortælle om livet og tilbuddene i den sociale Café Værestedet Montana.

Hvad gør dig glad?

Nogle gange skal der ikke så meget til - et smil eller et venligt ord? Se, hvad der gør folk glade i det nye nummer af magasinet HjerteRUM.

Lykken er at hjælpe andre

To tidligere misbrugere deler gennem digte og musik erfaringer fra et langt liv med sprut og stoffer. Læs deres historie i magasinet HjerteRUM.