Nanna skal etablere fællesskaber for sårbare familier

Den 26. januar 2019.

Nanna Thorsted Nielsen er blevet ansat i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Som projektmedarbejder i Hele Danmarks Familieklub skal Nanna arbejde med at etablere lokale familieklubber, hvor udsatte og ikke-udsatte familier sammen kan skabe netværk, fællesskab, bygge bro og skabe mere overskud.

Hele Danmarks Familieklub er et hjertevarmt og ambitiøst projekt, som arbejder med visionen om, at ingen familier skal stå alene. Projektet er udviklet af KFUM’s Sociale Arbejde og støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Nanna er kandidat i musikvidenskab og religionsvidenskab. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. lærer på gymnasier og en efterskole. 

Hun er 32 år og bor med sin mand og datter i Middelfart. I sin fritid elsker Nanna at spille musik og fodbold, ligesom hun bruger meget tid med sin familie og venner.

#bedresammen #kfumsoc #Middelfart

Projektmedarbejder Nanna Thorsted Nielsen

Gældsrådgivning akkrediteret

Gældsrådgivningen På Fode Igen har fået RådgivningsDanmarks kvalitets-stempel i form af en akkreditering af rådgivningen

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Pia kan ikke finde pengene til at få sine tænder lavet. Derfor føler hun sig fattig. Hun efterlyser hjælp til børnene. Læs mere.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Misse føler sig fattig, fordi hun har svært ved at betale sine faste udgifter. Børnene har aldrig haft termotøj. Læs mere.