Nanna skal etablere fællesskaber for sårbare familier

Den 26. januar 2019.

Nanna Thorsted Nielsen er blevet ansat i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Som projektmedarbejder i Hele Danmarks Familieklub skal Nanna arbejde med at etablere lokale familieklubber, hvor udsatte og ikke-udsatte familier sammen kan skabe netværk, fællesskab, bygge bro og skabe mere overskud.

Hele Danmarks Familieklub er et hjertevarmt og ambitiøst projekt, som arbejder med visionen om, at ingen familier skal stå alene. Projektet er udviklet af KFUM’s Sociale Arbejde og støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Nanna er kandidat i musikvidenskab og religionsvidenskab. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. lærer på gymnasier og en efterskole. 

Hun er 32 år og bor med sin mand og datter i Middelfart. I sin fritid elsker Nanna at spille musik og fodbold, ligesom hun bruger meget tid med sin familie og venner.

#bedresammen #kfumsoc #Middelfart

Projektmedarbejder Nanna Thorsted Nielsen

Nye veje ud af ensomheden

Omkring 350.000 voksne føler sig ensomme. Derfor vil KFUM's Sociale Arbejde nu forsøge at hjæle 2800 mennesker ind i fællesskaber.

KFUM's Sociale Arbejdes magasin Hjerterum ude nu

Hjerterum fokuserer denne gang på ulighed i sundhed. Magasinet udsendes til alle vores institutioner og butikker, og kan også læse her.

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.