Nanna skal etablere fællesskaber for sårbare familier

Den 26. januar 2019.

Nanna Thorsted Nielsen er blevet ansat i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Som projektmedarbejder i Hele Danmarks Familieklub skal Nanna arbejde med at etablere lokale familieklubber, hvor udsatte og ikke-udsatte familier sammen kan skabe netværk, fællesskab, bygge bro og skabe mere overskud.

Hele Danmarks Familieklub er et hjertevarmt og ambitiøst projekt, som arbejder med visionen om, at ingen familier skal stå alene. Projektet er udviklet af KFUM’s Sociale Arbejde og støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Nanna er kandidat i musikvidenskab og religionsvidenskab. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. lærer på gymnasier og en efterskole. 

Hun er 32 år og bor med sin mand og datter i Middelfart. I sin fritid elsker Nanna at spille musik og fodbold, ligesom hun bruger meget tid med sin familie og venner.

#bedresammen #kfumsoc #Middelfart

Projektmedarbejder Nanna Thorsted Nielsen

Folkemøde: Vi sætter fokus på udsatte og ulighed

KFUM's Sociale Arbejde inviterer til debat om udsatte mennesker samt ulighed i sundhed og samfundet på Folkemødet på Bornholm. Se vores events.

KOMMENTAR: Er kirken for de stærke blot?

Folkekirken har et uforløst potentiale til at blive en samlende kraft og katalysator for fællesskaber på tværs af skel, mener KFUM's Sociale Arbejde.

KOMMENTAR: Forbyd dyre lån og forebyg fattigdom

Horribelt dyre lån fører ofte til en gælds- spiral, som øger udsatte menneskers fattigdom. Politikerne bør gribe ind, mener KFUM's Sociale Arbejde.