Nanna skal etablere fællesskaber for sårbare familier

Den 26. januar 2019.

Nanna Thorsted Nielsen er blevet ansat i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Som projektmedarbejder i Hele Danmarks Familieklub skal Nanna arbejde med at etablere lokale familieklubber, hvor udsatte og ikke-udsatte familier sammen kan skabe netværk, fællesskab, bygge bro og skabe mere overskud.

Hele Danmarks Familieklub er et hjertevarmt og ambitiøst projekt, som arbejder med visionen om, at ingen familier skal stå alene. Projektet er udviklet af KFUM’s Sociale Arbejde og støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Nanna er kandidat i musikvidenskab og religionsvidenskab. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. lærer på gymnasier og en efterskole. 

Hun er 32 år og bor med sin mand og datter i Middelfart. I sin fritid elsker Nanna at spille musik og fodbold, ligesom hun bruger meget tid med sin familie og venner.

#bedresammen #kfumsoc #Middelfart

Projektmedarbejder Nanna Thorsted Nielsen

KOMMENTAR: Forbyd dyre lån og forebyg fattigdom

Horribelt dyre lån fører ofte til en gælds- spiral, som øger udsatte menneskers fattigdom. Politikerne bør gribe ind, mener KFUM's Sociale Arbejde.

KOMMENTAR: Urimelig ulighed i sundhed

Socialt udsatte mennesker lever i snit 19 år kortere end resten af befolkningen. Sundhedssystemet skal være bedre til at hjælpe i tide.

KOMMENTAR: Hjemløse har brug for bedre hjælp

KFUM's Sociale Arbejdes generalsekre- tær, Morten Skov Mogensen, mener, at hjælpen til landets hjemløse er helt utilstrækkelig.