Ny café for børn fra misbrugsfamilier

Café Ballast er åbnet i Kirkegade 4 i Esbjerg. Caféen er åben hver onsdag kl. 16-19, og alle børn fra misbrugsfamilier inviteres til gratis samvær og spisning.

31. januar 2018.

TV SYD har talt med nogle af børnene, som får hjælp af Ballast. Og projektmedarbejder Lise Hvarre fra Ballast fortæller om, hvilke vanskeligheder børnene vokser op med - og hvordan de kan få hjælp.

Ballast tilbyder i forvejen gratis, professionel hjælp til børn fra misbrugsfamilier - både i Sydvestjylland og Nordvestjylland.

På landsplan vokser omkring 122.000 børn op i familier med alkoholproblemer, skønner Sundhedsstyrelsen.

Café Ballast

I Café Ballast i Kirkegade 4 i Esbjerg kan børn fra misbrugsfamilier gratis komme og hygge sig og spise hver onsdag kl. 16-19.

TV Syd interviewede nogle af børnene og projektkonsulent Lise Hvarre (klik på billedet for at læse artikel og se indslaget fra TV Syd).

Bliv frivillig gældsrådgiver

Kom med på et stærkt hold af gældsrådgivere i På Fode Igen. Brug nogle timer hver måned og oplev en meget meningsfuld indsats for udsatte mennesker.

 

Sarah skal udvikle genbrug til glæde for udsatte mennesker

Sarah Schytte Hassing er ansat som genbrugskonsulent i KFUM’s Sociale Arbejde, hvor hun bl.a. skal udvikle genbrugsområdet og åbne nye butikker.