Ny næstformand i Børnesagens Fællesråd

Simon Kangas Larsen, udviklingschef i KFUM’s Sociale Arbejde, er 24. maj 2016 valgt som ny næstformand i Børnesagens Fællesråd.

25. maj 2016. Af Torben Lindberg.

Til dagligt er Simons opgave i KFUM's Sociale Arbejde at sikre udviklingen af tilbud til mennesker i udsatte livssituationer – herunder støtte til børn og unge.

Som næstformand i Børnesagens Fællesråd vil Simon arbejde på at sikre alle børn en fair chance i livet gennem uddannelse, sundhed og fritid – og dermed bryde den sociale arv.

- Mange børn og unge vokser fortsat op under vilkår, der ikke giver dem en værdig mulighed for at finde et solidt fodfæste i livet. Der er brug for en stærk samlet stemme, som kan tale disse børn og uges sag, siger Simon Kangas Larsen og fortsætter:

- Forandringerne af vores velfærdssamfund – og ikke mindst den offentlige sektor – betyder øget kamp om opmærksomhed og resurser, og her bør det ikke være udsatte børn og unge, der betaler prisen, når midlerne ikke rækker.

Simon Kangas Larsen er blandt andet uddannet cand.theol. og master i journalistik. Han bor i Aarhus med sin kone og tre børn. Simon Kangas Larsen afløser på næstformandsposten Gitte Holmgaard, der ligeledes arbejder i KFUM’s Sociale Arbejde – som afdelingsleder for Kommunikation og Organisation.

Børnesagens Fællesråd er Danmarks ældste uafhængige børnerettighedsorganisation og har 20 landsdækkende medlemsorganisationer i Danmark, der til sammen arbejder med og for over 500.000 børn og unge. Organisationen arbejder for en vision om et Danmark uden børnefattigdom – et Danmark hvor børns ret til deltagelse, selvbestemmelse, sundhed, udvikling og tryghed er realiseret.

Afdelingsleder Gitte Holmgaard og udviklingschef Simon Kangas Larsen - henholdsvis afgående og ny næstformand i Børnesagens Fællesråd.

KFUM's Sociale Arbejdes magasin Hjerterum ude nu

Hjerterum fokuserer denne gang på ulighed i sundhed. Magasinet udsendes til alle vores institutioner og butikker, og kan også læse her.

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.

Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer for 20. gang "Sommersjov i uge 30" sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.