NY UDVIKLINGSCHEF

Simon Kangas Larsen er fra d. 1. august 2015 ny udviklingschef i KFUM's Sociale Arbejde

 

5.8.2015
Tekst: Henning Søgaard Nielsen

Simon Kangas Larsen er pr. 1. august 2015 startet som ny udviklingschef i KFUM’s Sociale Arbejde.

Simon Kangas Larsen er uddannet Cand.theol. fra Aarhus Universitet i 2003 og Master i Journalistik fra Syddansk Universitet i 2014. Han har desuden en lederuddannelse fra University of Bedfordshire fra 2009.

Simon Kangas Larsen kommer fra en stilling som tilrettelægger og vært på DR P1, hvor han også har produceret programmer til DRK samt andre af DR’s flader.

Han har tidligere været selvstændig konsulent og var fra 2004-2012 direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter i Aarhus.

Fra et stort engagement i forenings- og organisationsarbejde i blandt andet FDF har han indgående kendskab til det diakonale organisationsarbejde og et stort netværk at trække på.

Simon Kangas Larsen bor i Aarhus med kone og tre børn.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Simon om den fortsatte udvikling af KFUM's Sociale Arbejde til gavn for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer.

 

NY UDVIKLINGSCHEF

Simon Kangas Larsen skifter job i DR ud med jobbet som udviklingschef i KFUM's Sociale Arbejde

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.

Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer for 20. gang "Sommersjov i uge 30" sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.

Café Stevnen får donation på fire mio. kr.

Den A. P. Møllerske Støttefond donerer fire millioner kroner til renovering af den sociale Café Stevnens bygninger fra kloak til kvist.