NY UDVIKLINGSCHEF

Simon Kangas Larsen er fra d. 1. august 2015 ny udviklingschef i KFUM's Sociale Arbejde

 

5.8.2015
Tekst: Henning Søgaard Nielsen

Simon Kangas Larsen er pr. 1. august 2015 startet som ny udviklingschef i KFUM’s Sociale Arbejde.

Simon Kangas Larsen er uddannet Cand.theol. fra Aarhus Universitet i 2003 og Master i Journalistik fra Syddansk Universitet i 2014. Han har desuden en lederuddannelse fra University of Bedfordshire fra 2009.

Simon Kangas Larsen kommer fra en stilling som tilrettelægger og vært på DR P1, hvor han også har produceret programmer til DRK samt andre af DR’s flader.

Han har tidligere været selvstændig konsulent og var fra 2004-2012 direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter i Aarhus.

Fra et stort engagement i forenings- og organisationsarbejde i blandt andet FDF har han indgående kendskab til det diakonale organisationsarbejde og et stort netværk at trække på.

Simon Kangas Larsen bor i Aarhus med kone og tre børn.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Simon om den fortsatte udvikling af KFUM's Sociale Arbejde til gavn for børn, unge og voksne i udsatte livssituationer.

 

NY UDVIKLINGSCHEF

Simon Kangas Larsen skifter job i DR ud med jobbet som udviklingschef i KFUM's Sociale Arbejde

KOMMENTAR: Forbyd dyre lån og forebyg fattigdom

Horribelt dyre lån fører ofte til en gælds- spiral, som øger udsatte menneskers fattigdom. Politikerne bør gribe ind, mener KFUM's Sociale Arbejde.

KOMMENTAR: Urimelig ulighed i sundhed

Socialt udsatte mennesker lever i snit 19 år kortere end resten af befolkningen. Sundhedssystemet skal være bedre til at hjælpe i tide.

KOMMENTAR: Hjemløse har brug for bedre hjælp

KFUM's Sociale Arbejdes generalsekre- tær, Morten Skov Mogensen, mener, at hjælpen til landets hjemløse er helt utilstrækkelig.