Projekt Ballast inviterer unge i teatret til ’berusende’ forestilling

Forestillingen "Beruselse" giver publikum lov til at opleve skyggesiden af den dysfunktionelle familie – men der kan også anes et glimt af håb.

Bernt skal arbejde med økonomi i KFUM’s Sociale Arbejde

Bernt Rahbek Tekiela er fra 1. april ansat som controller. Han skal blandt andet arbejde med bl.a. økonomisk rådgivning, bogføring og regnskaber.

En betydningsfuld dag i LEGOLAND

Fredag den 23. marts åbnede LEGOLAND helt ekstraordinært dørene for massevis af børn fra KFUM’s Sociale Arbejdes institutioner og tilbud.

Mangler du en god debattør på Folkemødet?

KFUM's Sociale Arbejde står for en række debatter på Folkemødet. Vi stiller også meget gerne op, hvis du har brug for en debattør til dit arrangement.

Ny udeskole på specialinstitution

Børne og Unge Center Vejle Fjord har netop indviet deres nye udeskole, der skal hjælpe de børn, som ikke kan fungere i et almindeligt klasseværelse.

Flere føler sig socialt udsatte

Antallet af yngre mennesker, der føler sig socialt udsatte, er næsten tredoblet på to år. Der er brug for en større fokus på udsattes livsvilkår.

Maiken skal sikre støtte til udsatte mennesker

Maiken Hvidtfeldt er ansat som kommunikationskonsulent i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Få nye KvarterVenner i Kolding

KvarterVenner er et nyt tilbud, hvor børn og forældre i Kolding får mulighed for at lære lidt flere fra opgangen eller nabolaget at kende.

Bliv frivillig gældsrådgiver

Kom med på et stærkt hold af gældsrådgivere i På Fode Igen. Brug nogle timer hver måned og oplev en meget meningsfuld indsats for udsatte mennesker.

Hils på Lars og Pernille

Lars Nielsen og Pernille Gerner Gravesen er netop begyndt i KFUM's Sociale Arbejde som henholdsvis IT-supporter og kommunikationskonsulent.

Kommentar: Er vi på vej retur til almissesamfundet?

Danskernes store lyst til at støtte udsatte er glædelig. Men hvis det offentlige til gengæld trækker sig, risikerer vi at ende i et almissesamfund.

Kim får handicappris for ekstraordinær indsats

Kim Truesen fra Paraplyen i Taastrup har fået kommunens Handicappris 2018 for at forbedre vilkårene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed.