Med bristefærdig madkurv i Fårup Sommerland

- Jeg er hvert år forundret over, hvor forskelligartet en skare vi er. Og vi får altid en uforglemmelig sommerudflugt, siger lederen af Café...

Frivilligt arbejde i 234.978 timer

2000 frivillige i KFUM’s Sociale Arbejde bruger årligt flere hundrede tusinde timer på at støtte mennesker i udsatte livssituationer. Læs Årsrapport...

Tankevækkende besøg på Forsorgsmuseet

Fordomme om udsatte mennesker er stadig udbredte, konstaterede brugere af Center for Seksuelt Misbrugte efter besøg på Forsorgsmuseet.

Flere ludomaner end nogensinde

Aggressiv markedsføring og flere muligheder for at spille har ført til rekordmange ludomaner. Center for Ludomani opfordrer til politiske indgreb.

Kaffe med god smag i munden

På gågaden i Varde ligger kaffebaren Koppen, hvor kaffen brygges og serveres af mennesker, der ikke er i stand til at passe et fuldtidsjob.

Suppeaftener og Gadeteamet i Vejle reddet

Hundredevis af sårbare mennesker i Vejle kan glæde sig over, at Café Parasollens populære suppeaftener og Gadeteamet i fortsætter.

Sommersjov for Koldings unge

50 børn og unge i Kolding har malet graffiti, været i klatrepark og sommerland, set tryllekunst, optrådt samt spist og sovet sammen i fire døgn.

Skøn stemning og stor gensynsglæde

Legeland, zoo og diskotek var nogle af oplevelserne for børnene, da Café Paraplyen i Varde arrangerede fem døgns sommerferie for otte familier.

Oplevelser, ferie og læring i kombination

29 børn og unge fra det sociale værested Gademix har deltaget i den populære jordbrugslejr på Kolding Tekniske Skole, Hansenberg Organia.

KOMMENTAR: Forbyd dyre lån og forebyg fattigdom

Horribelt dyre lån fører ofte til en gælds- spiral, som øger udsatte menneskers fattigdom. Politikerne bør gribe ind, mener KFUM's Sociale Arbejde.

KOMMENTAR: Urimelig ulighed i sundhed

Socialt udsatte mennesker lever i snit 19 år kortere end resten af befolkningen. Sundhedssystemet skal være bedre til at hjælpe i tide.

KOMMENTAR: Hjemløse har brug for bedre hjælp

KFUM's Sociale Arbejdes generalsekre- tær, Morten Skov Mogensen, mener, at hjælpen til landets hjemløse er helt utilstrækkelig.