Test: Har du eller en pårørende et spilleproblem?

Center for Ludomani lancerer nu en landsdækkende kampagne, der skal motivere folk til at teste, om de har spilleproblemer eller er i risikozonen.

Styrket Superwerk klar til at støtte unge

Den socialøkonomiske virksomhed Superwerk i Odense har indgået et samarbejde med Ramsdal Gruppen for at tilføre nye resurser og viden.

Værestedet Kilden sikrede sommerferie

Elly Olesen, der er bruger af Værestedet Kilden, beskriver, hvad det betyder for hende og datteren at komme på fire dages sommerferie.

Værestedet Parasollen besøger Noahs Ark

25 brugere, børn, frivillige og personale fra Værestedet Parasollen i Struer har været på besøg på museumsskibet Noahs Ark.

Fattigdom skader børns trivsel

Børn, der oplever afsavn, trives dårligere end deres kammerater. Kontanthjælpsreformen kan udløse store menneskelige og økonomiske udgifter på sigt.

Minister får inspiration på Bakkevej

Socialminister Karen Ellemann er begejstret efter et besøg på Børne- og familiehjemmet Bakkevej, som arbejder med at forankre og understøtte...

Med bristefærdig madkurv i Fårup Sommerland

- Jeg er hvert år forundret over, hvor forskelligartet en skare vi er. Og vi får altid en uforglemmelig sommerudflugt, siger lederen af Café...

Frivilligt arbejde i 234.978 timer

2000 frivillige i KFUM’s Sociale Arbejde bruger årligt flere hundrede tusinde timer på at støtte mennesker i udsatte livssituationer. Læs Årsrapport...

Tankevækkende besøg på Forsorgsmuseet

Fordomme om udsatte mennesker er stadig udbredte, konstaterede brugere af Center for Seksuelt Misbrugte efter besøg på Forsorgsmuseet.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Pia kan ikke finde pengene til at få sine tænder lavet. Derfor føler hun sig fattig. Hun efterlyser hjælp til børnene. Læs mere.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Misse føler sig fattig, fordi hun har svært ved at betale sine faste udgifter. Børnene har aldrig haft termotøj. Læs mere.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Brian mener, at man er fattig, når man ikke har til dagen og vejen, og at et madkort derfor er godt. Læs mere.