FILM

Her finder du film og tv-indslag om KFUM's Sociale Arbejdes sociale tilbud. Nogle af filmene er udgivet af KFUM's Sociale Arbejde eller af vores tilknyttede institutioner.

 

2020

TV-INDSLAG OM CAFÉ STEVNEN I STORE HEDDINGE

TV-indslag d. 14. januar 2020 på TV2 Øst om Café Stevnen i Store Heddinge. Produceret af TV2 Øst. Varighed: 8:10 minutter

TV-indslag om Café Stevnen

2019

FILM OM KFUM'S SOCIALE ARBEJDE

Disse film fortæller om KFUM's Sociale Arbejdes indsatser for at give hjælp, støtte og omsorg til børn, unge og voksne i udsatte livssituationer overalt i Danmark. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, januar 2019.

Film om KFUM's Sociale Arbejde - lang version (14:23 min.)

Film om KFUM's Sociale Arbejde - kort version (5:13 min.)

2018

HILSEN FRA SOCIALMINISTEREN

Hilsen fra børne- og socialminister Mai Mercado i anledning af KFUM's Sociale Arbejdes 100-års jubilæumsårsmøde. September 2018.

Hilsen fra børne- og socialminister Mai Mercado (4:21 min.)

100-ÅRS JUBILÆUMSFILM OM KFUM'S SOCIALE ARBEJDE

100-års jubilæumsfilm, der beskriver KFUM's Sociale Arbejdes indsatser fra den spæde start omkring brunkulslejerne ved Vorbasse frem til nutidens behov for støtte, hjælp og omsorg blandt udsatte mennesker i det moderne samfund anno 2018. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, august 2018.

KFUM's Sociale Arbejdes 100-års jubilæumsfilm - lang version (18:18 min.)

KFUM's Sociale Arbejdes 100-års jubilæumsfilm - kort version (6:27 min.)

FILM OM YOUNG CONNECT RÅDGIVNINGEN

Film om Young Connect Rådgivning, som er et gratis og anonymt rådgivningstilbud til udsatte unge i alderen 12-25 år, som tumler med forskellige udfordringer. Fra kærestesorger, mobning og ensomhed til fx problemer i hjemmet og med skolen. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, maj 2018.

Young Connect Rådgivning - teaser (0:23 min.)

Young Connect Rådgivning - et tilbud til unge (2:38 min.)

Young Connect Rådgivning - baggrund (3:50 min.)

TV-INDSLAG OM PROJEKT BALLASTS NYE CAFÉ I ESBJERG

TV-indslag d. 31. januar 2018 på TV2 Syd om ny café i Esbjerg specielt for børn og unge, der lever i familier med misbrugsproblemer. Produceret af TV2 Syd. Varighed: 5:26 minutter

TV-indslag om Projekt Ballasts nye café i Esbjerg

2017

FILM OM MENTOR-TILBUDDET YOUNG CONNECT

Film om mentortilbuddet Young Connect, som er et af KFUM's Sociale Arbejdes tilbud til unge. Produceret af Sohio Productions. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, juli 2017. Varighed: 2:50 minutter.

Filmen "Bliv mentor for en ung"

TV-INDSLAG OM CAFÉ PARASOLLEN OG DANMARK SPISER SAMMEN

TV-indslag d. 24. april 2017 på TV2 Østjylland om Café Parasollen i Viby's deltagelse i den landsdækkende event Danmark Spiser Sammen. Produceret af TV2 Østjylland. Varighed: 4:31 minutter

TV-indslag om Danmark Spiser Sammen

TV-INDSLAG OM KONSEKVENSER AF KONTANTHJÆLPSLOFTET

TV-indslag d. 7. februar 2017 på TV2 Østjylland om konsekvenser af kontanthjælpsloftet. Produceret af TV2 Østjylland. Varighed: 1:48 minutter

TV-indslag om konsekvenser af kontanthjælpsloftet

FILM OM ALKOHOLBEHANDLING OG FOREBYGGELSE

Film om alkoholbehandling og forebyggelse i KFUM's Sociale Arbejde. Produceret af Sohio Productions. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, januar 2017.

"Det er aldrig for sent" - om Tina, der var i behandling på Ringgården (5:23 min.)

"En intensiv vej i behandlingen" - centerleder Per Nielsen, Ringgården, fortæller (3:02 min.)

Om alkoholforebyggelse på Café Parasollen i Haderslev - en leder og en gæst fortæller (4:05 min)

TV-INDSLAG OM ÅBNINGEN AF CAFÉ GREENA

TV-indslag d. 15. januar 2017 på TV2 Østjylland om åbningen af Café Grenaa. Produceret af TV2 Østjylland. Varighed: 2:46 minutter

TV-indslag om Café Grenaa

2016

FILM OM DET FRIVILLIGE BESTYRELSES- OG STYREGRUPPEARBEJDE

Film om de forskellige facetter af det frivillige bestyrelses- og styregruppearbejde i KFUM's Sociale Arbejdes institutioner og sociale tilbud. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, juni 2016

Bestyrelsesarbejdet - Opgaver og funktion (5:22 min.)

Bestyrelsesarbejdet - Roller og kompetencer (6:43 min.)

Bestyrelsesarbejdet - Værdier og strategi (5:42 min.)

2015

FILM OM KONFLIKTMÆGLING

Film om konfliktmægling (mediation), der er et af tilbuddene i KFUM's Sociale Arbejdes juridiske rådgivning Råd til Ret. Produceret af Sohio Productions. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, oktober 2015. Varighed: 7:22 minutter.

Film om konfliktmægling

TV-INDSLAG OM GADEMIX OG FORSINKET UDMØNTNING AF SOCIALMINISTERIETS PULJER

TV-indslag d. 28. september 2015 på TV Syd om Gademix i Kolding og forsinket svar fra Socialministeriet på ansøgte puljer. Produceret af TV Syd. Varighed: 2:56 minutter

TV-indslag om Gademix

FILM OM CAFÉ PARASOLLEN I VIBY

Præsentationsfilm om Café Parasollen i Viby ved Aarhus. Produceret af .kinth video. Udgivet af Café Parasollen i Viby, juni 2015. Varighed: 0:59 minutter

Film om Café Parasollen

FILM OM FRIVILLIGDYNAMOEN

Film om projekt Frivilligdynamoen, der handler om at aktivere nye typer frivillige i socialt arbejde. Produceret af Andreas Sommer. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, maj 2015.

Frivilligdynamoen på Perlen - portræt af Tina (1:52 min.)

Frivilligdynamoen på Perlen (2:54 min.)

Frivilligdynamoen på Kafé Kolind (4:02 min.)

FILM OM FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE - EN VEJ TIL JOB

Film om frivilligt socialt arbejde som trædesten til det moderne arbejdsmarked. Produceret af Sohio Productions. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, marts 2015.

Frivilligt socialt arbejde - en vej til job (9:21 min.)

Teaser (1:02 min.)

2014

MUSIKVIDEO - CIRKUS GADEMIX

Musikvideo om Cirkus Gademix, der hvert år i efterårsferien afholdes af det sociale værested Gademix i Kolding. Produceret af TVKolding. Udgivet af Gademix, efteråret 2014. Varighed: 2:31 minutter.

Musikvideo Cirkus Gademix

FILM OM SONJA FRA BORGERSKOLEN I LEMVIG

Film om Sonja, der fik hjælp på bostedet Borgerskolen i Lemvig. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, september 2014. Varighed: 15:35 minutter.

Film om Sonja fra Borgerskolen

FILM OM BRIAN FRA KFUM'S KOLLEGIUM PÅ AMAGER

Film om Brian, der fik hjælp på bostedet KFUM's Kollegium på Amager. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, september 2014. Varighed: 15:35 minutter.

Film om Brian fra KFUM's Kollegium

FILM OM KFUM'S SOCIALE ARBEJDES VÆRDIER

Film, hvor lederne af bostederne Borgerskolen i Lemvig og KFUM's Kollegium på Amager fortæller om, hvordan KFUM's Sociale Arbejdes værdier kommer til udtryk i arbejdet. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, september 2014. Varighed: 13:09 minutter.

Film om KFUM's Sociale Arbejdes værdier

FILM OM MØDESTEDET DEN BROGEDE VERDEN PÅ FREDERIKSBERG

Film om hverdagen i Mødestedet Den Brogede Verden på Frederiksberg. Produceret af Ebbe Preisler. Udgivet af Lindevang Kirke på Frederiksberg, juni / september 2014.

Film om Mødestedet Den Brogede Verden (7:54 min.)

Film om Anne Herndal - frivillig i Mødestedet Den Brogede Verden (2:32 min.)

TV-UDSENDELSE OM DEN BLÅ PARAPLY I RANDERS

TV-udsendelsen "Kurt kom forbi" d. 23. maj 2014 på TV2 Østjylland om den sociale café Den Blå Paraply i Randers. Produceret af TV2 Østjylland. Varighed: 15:02 minutter

TV-udsendelsen "Kurt kom forbi"

FILM OM FAMILIEKLUBBEN

Film om Familieklubben - en håndsrækning til udsatte familier. Familieklubben er støttet af Y's Men Region Danmark. Produceret af Sohio Productions. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, april 2014. Varighed: 7:49 minutter.

Film om Familieklubben

FILM OM LUDOMANI

Oplysningsfilm om ludomani med udgangspunkt i Center for Ludomani, der er tilknyttet KFUM's Sociale Arbejde. Udgivet af Center for Ludomani, januar 2014. Varighed: 8:42 minutter.

Oplysningsfilm om ludomani - fortalt af behandler, spiller og pårørende

2013

FILM OM FRIVILLIG SUPERHELT

Kampagnefilm om "Frivillig Superhelt", der har til formål at rådgive om frivilligt socialt arbejde og rekruttere ressourcestærke frivillige til at være positive rollemodeller. Bemærk, at websitet frivilligsuperhelt.nu, som der henvises til, ikke længere er i drift. Produceret af Related ApS. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, september 2013. Varighed: 0:57 minutter.

Film om Frivillig Superhelt

FRIVILLIG SUPERHELT

Filmens budskab er, at du ikke behøver være superhelt for at udføre frivilligt socialt arbejde

FILM OM BESKÆFTIGELSESPROJEKTET INDSATS I UDKANTEN

Film om virksomhedsudvikling på Gården i Haslev, hvor serieiværksætter Martin Thorborg besøger stedet og giver gode råd. Gården er en socialøkonomisk virksomhed og oprettet med afsæt i beskæftigelsesprojektet Indsats i Udkanten. Produceret af Related ApS. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, juni 2013. Varighed: 9:11 minutter.

Martin Thorborg om virksomhedsudvikling på Gården i Haslev

FILM OM UNGØKONOMI.DK

Reklamefilm for ungøkonomi.dk - en gratis og anonym online-rådgivning for unge om økonomi. Online-rådgivningen er en del af gældsrådgivningen På Fode Ingen. Produceret af Imageconsult. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, 2013. Varighed: 0:53 minutter.

Film om Ungøkonomi.dk

FILM OM PÅ FODE IGEN

Film om at være frivillig gældsrådgiver i projekt På Fode Igen. Filmen fortæller også, hvad det har betydet at få gældsrådgivning. Produceret af Sohio Productions. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, februar 2013. Varighed: 7:12 minutter.

Film om På Fode Igen

2012

FILM OM BESKÆFTIGELSESPROJEKTET INDSATS I UDKANTEN

Film om beskæftigelsesprojektet Indsats I Udkanten, hvis målsætning er at støtte udsatte borgere videre i job eller uddannelse gennem en håndholdt indsats og oprettelse af socialøkonomiske arbejdspladser. Produceret af Related ApS. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, november / december 2012.

Formidlingskonsulent Susanne fortæller om Indsats i Udkanten (1:37 min.)

Formidlingskonsulent Birgit fortæller om metoderne i Indsats i Udkanten (2:56 min.)

Lars fortæller om Indsats i Udkanten på Café Jydepotten i Grindsted (1:54 min.)

Rina fortæller om Indsats i Udkanten på Café Jydepotten i Grindsted (1:57 min.)

Eva fortæller om Indsats i Udkanten på Café Parasollen i Haderslev (2:28 min.)

Pia fortæller om Indsats i Udkanten på Café Parasollen i Haderslev (1:25 min.)

FILM OM BEBOER PÅ BOSTEDET SKJOLDBO I ESBJERG

Filmen "Noget at stå op til" om Rasmus Barfoed, der får hjælp på bostedet Skjoldbo i Esbjerg. Produceret og udgivet af Andreas Bo Jensen, Tinna Viskum Madsen og Jannik Stamm Mikkelsen, DMJX, november 2012. Varighed: 16:07 minutter.

Filmen Noget at stå op til

TV-INDSLAG OM HANNA ANDRESEN FRA GADEMIX I KOLDING

TV-indslag d. 6. oktober 2012 på TV Syd om Hanna Andresen fra Gademix i Kolding, der modtager den nyindstiftede Hanna-prisen fra Lisbeth Zornig Andersen. Produceret af TV Syd. Varighed: 2:51 minutter

TV-indslag om Hanna Andresen fra Gademix

TV-INDSLAG OM GÆLDSRÅDGIVNINGEN PÅ FODE IGEN

TV-indslag d. 4. oktober 2012 på TV2 Lorry om gældsrådgivningen På Fode Igen. Produceret af TV2 Lorry. Varighed: 12:57 minutter

TV-indslag om gældsrådgivningen På Fode Igen

FILM OM BEBOER PÅ BOSTEDET STORMLY I ESBJERG

Dokumentarfilm om Loraine, der har levet et liv som stiknarkoman og med et alkoholmisbrug. Nu bor hun på bostedet Stormly i Esbjerg - og hun glæder sig til at blive farmor. Produceret og udgivet af Kåre Rolf Hansen og Kirstine Stensig, juli 2012. Sendt på TV Syd d. 10. september 2012. Varighed: 30:21 minutter

Jeg vil være farmor - en dokumentar om hjemløse kvinder

FILM OM KOPPEN / IGENBRUG I VARDE

Film om den socialøkonomiske arbejdsplads Koppen / Igenbrug i Varde - en kombineret kaffebar og genbrugsbutik. Koppen / Igenbrug er et aktiveringssted for personer med særlige behov og en del af beskæftigelsesprojektet Indsats i Udkanten. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, september 2012. Varighed: 7:50 minutter.

Film om Koppen / Igenbrug

FILM OM RETRO'EN - YOUNG SECOND HAND I GRINDSTED

Film om den socialøkonomiske arbejdsplads Retro'en - Young Second Hand i Grindsted - en genbrugsbutik "fra ung til ung". Retro'en er en del af beskæftigelsesprojektet Indsats i Udkanten. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, september 2012. Varighed: 7:41 minutter.

Film om Retro'en - Young Second Hand

FILM OM LIVSVÆRKSTEDERNE OG CAFÉ VITA I GELLERUP

Film om Livsværkstederne og Café Vita i Gellerup ved Aarhus. Produceret og udgivet af Jonas Bauhof, juli 2012. Varighed: 11:26 minutter.

Film om Livsværkstederne og Café Vita

FILM OM FOLKEBIKSENS GENBRUG I KOLDING

Præsentationsfilm om Folkebiksens Genbrug i Kolding. Produceret af Mikkel Klit Nielsen. Udgivet af Folkebiksens Genbrug, maj 2012. Varighed: 2:04 minutter

Film om Folkebiksens Genbrug

TV-INDSLAG OM GÆLDSRÅDGIVNING PÅ CAFÉ PARAPLYEN I TAASTRUP

TV-indslag d. 28. april 2012 på TV2 Lorry om gældsrådgivningen På Fode Igen på Café Paraplyen i Taastrup. Produceret af TV2 Lorry. Varighed: 2:38 minutter

TV-indslag om gældsrådgivningen på Café Paraplyen

2011

TV-INDSLAG OM FRIVILLIGTRÆF I VINGSTED

TV-indslag d. 17. september 2011 på TV Syd om frivilligtræf i Vingsted, hvor KFUM's Sociale Arbejde sagde tak for indsatsen til 500 frivillige. Produceret af TV Syd. Varighed: 1:56 minutter

TV-indslag om frivilligtræf

TV-UDSENDELSE OM GADEMIX I KOLDING

TV-udsendelsen "Anne som frivillig i Gademix" d. 13. september 2011 på TV Syd om frivilligheden i det sociale værested for unge, Gademix, i Kolding. Produceret af TV Syd. Varighed: 11:46 minutter

TV-udsendelsen "Anne som frivillig i Gademix"

TV-UDSENDELSE OM CAFE JYDEPOTTEN I GRINDSTED

TV-udsendelsen "Anne som frivillig i Jydepotten" d. 14. juni 2011 på TV Syd om frivilligheden på Café Jydepotten i Grindsted. Produceret af TV Syd. Varighed: 12:00 minutter

TV-udsendelsen "Anne som frivillig i Jydepotten"

TV-UDSENDELSE OM DE FRIVILLIGE I CAFÉ PARAPLYEN I ESBJERG

TV-udsendelsen "Frivillige i Café Paraplyen" d. 28. februar 2011 på TV Esbjerg om de frivillige på Café Paraplyen i Esbjerg. Produceret af TV Esbjerg. Varighed: 3:14 minutter

TV-udsendelsen Frivillige i Café Paraplyen

2010

TV-INDSLAG OM UDDELING AF SUPPE TIL FATTIGE I VARDE

TV-indslaget "Fattige får suppe ved Føtex" d. 2. november 2010 på TV Syd om den event, hvor Café Paraplyen i Varde uddeler gratis suppe bl.a. til fattige i anledning af det europæiske fattigdomsår. Produceret af TV Syd. Varighed: 2:02 minutter

TV-indslag om fattigdom i Danmark

FILM OM BESKÆFTIGELSESPROJEKTET INDSATS PÅ KANTEN

Film om beskæftigelsesprojektet Indsats på Kanten, hvis målsætning er at støtte udsatte borgere videre i job eller uddannelse gennem en håndholdt indsats. Produceret af Related ApS. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, oktober 2010.

Fakta og metoder i Indsats på Kanten (3:46 min.)

Lars, Linda og Jeannie fortæller om deltagelsen i Indsats på Kanten (2:31 min.)

Britt, Silver og Brian fortæller om deltagelsen i Indsats på Kanten (3:04 min.)

Ahmed, Kent, Mette og Zinat fortæller om deltagelsen i Indsats på Kanten (3:34)

Bonnie, Kasper og Pia fortæller om deltagelsen i Indsats på Kanten (3:00)

TV-INDSLAG OM INDSATS PÅ KANTEN PÅ CAFÉ PARASOLLEN I VEJLE

TV-indslaget "Succes i fare" d. 22. marts 2010 på TV Syd om beskæftigelsesprojektet Indsats på Kanten på Café Parasollen i Vejle. Produceret af TV Syd. Varighed: 3:09 minutter

TV-indslaget "Succes i fare" om Indsats på Kanten

TV-INDSLAG OM INDSATS PÅ KANTEN PÅ CAFÉ PARASOLLEN I VEJLE

TV-indslaget "Det kan lade sig gøre" d. 21. marts 2010 på TV Syd om beskæftigelsesprojektet Indsats på Kanten på Café Parasollen i Vejle. Produceret af TV Syd. Varighed: 6:31 minutter

TV-indslaget "Det kan lade sig gøre" om Indsats på Kanten

2008

FILM OM MORTEN FRA FOLKEKØKKENET I KOLDING

Film om Morten, der kommer i Folkekøkkenet i Kolding. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, 2008. Varighed: 15:42 minutter.

Film om Morten fra Folkekøkkenet

FILM OM MONA FRA CAFÉ PARASOLLEN I VIBY

Film om Mona, der kommer i Café Parasollen i Viby. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, 2008. Varighed: 14:47 minutter.

Film om Mona fra Café Parasollen

FILM OM DE FRIVILLIGE FRA GRINDSTED

Film om de frivillige på Café Jydepotten i Grindsted. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, 2008. Varighed: 16:28 minutter.

Film om de frivillige fra Grindsted

FILM OM LEDEREN FRA VARDE

Film om lederen, Rita Christensen, på Café Paraplyen i Varde. Produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter. Udgivet af KFUM's Sociale Arbejde, 2008. Varighed: 15:57 minutter.

Film om lederen fra Varde

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com