BLIV FRIVILLIG

Vi har brug for mange frivillige i Akut Social Drive Out, så hvis du har tid i overskud og ønsker at give en håndsrækning til udsatte mennesker, så kontakt os via formularen.

 

HVILKEN FORSKEL GØR JEG SOM FRIVILLIG?

Corona-krisen udfordrer os alle på forskellig vis. Mange kommer i en udsat livssituation. Her kan du bidrage med at bringe nærvær ud, få en snak, vende verden og give medmennesker håb for fremtiden. 

HVAD FORVENTES DER AF MIG SOM FRIVILLIG?

Vi forventer, at du kærer dig for dine medmennesker, vil gøre en forskel for socialt udsatte og er villig til at gøre en ekstra indsats for mennesker, som har det ekstra svært under corona-epidemien. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig i makkerskab med andre frivillige og ansatte.

HVAD SKAL JEG LAVE SOM FRIVILLIG?

Som frivillig skal du udføre meget afvekslende opgaver, som du aftaler med tovholderen for Akut Social Drive Out. Det kan være forberedelser til Drive Out som fx madlavning, pakning af varer, indsamling af fornødenheder eller kommunikationsinitiativer. Mestendels deltage i Akut Social Drive Out: Pakke, køre ud, åbne op, tage imod mennesker lokalt, lytte, spørge nysgerrigt ind, udlevere mad og fornødenheder og vise vej ind til rådgivning og støtte i tilknytning til Akut Social Drive Out. 

HVOR MEGET TID SKAL JEG BRUGE?

En formiddag, eftermiddag eller aften (3-4 timer) og hvis muligt gerne en dag (5-8 timer) om ugen.

KONTAKT OS

Hvis du vil være frivillig, så kontakt os via formularen herunder

Bliv frivillig i Akut Social Drive Out

FRIVILLIG I AKUT SOCIAL DRIVE OUT

Bliv frivillig i Akut Social Drive Out

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com