ENSOM MAD

EnsOm Mad er et tilbud til dig, der bor i Ribe og som ønsker at møde nye bekendtskaber og danne nye relationer. 

 

EnsOm Mad

EnsOm Mad er et tilbud til dig, som bor i Ribe og ønsker at møde nye bekendtskaber og danne nye relationer. 

Landsorganisationen KFUM’s Sociale Arbejde, Kontakten (tidl. Kraftcentret) og Ribe Provsti er gået sammen og tilbyder nu muligheden for socialt samvær i hyggelige rammer og med andre mennesker fra Ribe. 

EnsOm Mad startede på Café Finns Paraply i Esbjerg og har med stor succes samlet mennesker til hyggelige timer sammen. EnsOm Mad handler om at lave mad sammen med andre gæster og frivillige. 

Sct. Peders Café er så venlige at lægge lokaler til, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen med madlavning og fællesspisning. Der vil hver gang være en aktivitet, som fx kan være banko, brætspil eller en gåtur. Du skal ikke være god til at lave mad, men du skal have lyst til at deltage i fællesskabet omkring madlavningen.

Vi samles på Sct. Peders Café første gang tirsdag d. 25. februar kl. 16-20 og derefter hver tirsdag i ulige uger – i alt 8 gange. 

Tilmelding skal ske til koordinator Diana Terp Pedersen på tlf. 2131 6476. 

Det er vigtigt, at man kan deltage i hele forløbet. 

Kontakten er en del af projektet og deltager med en medarbejder. Diana Terp Pedersen fra KFUM's Sociale Arbejde vil også være tilstede på Sct. Peders Café og tage godt imod dig.

Projektet EnsOm Mad er støttet af Esbjerg Kommune, og Ribe Provsti giver tilskud til indkøb af madvarer.

HVOR OG HVORNÅR?

KONTAKT

Vil du vide mere, så kontakt koordinator Diana Terp Pedersen på dtp(at)kfumsoc.dk / mobil 2131 6476 

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com