Bliv frivillig Kvarterhelt

   

Vi søger Kvarterhelte og -heltinder

Er du vores næste kvarterhelt eller -heltinde?

I KvarterVenner sætter vi familien først – og skaber stærke betydningsfulde fællesskaber. Vi sætter hverdagens stress og jag på pause – og bruger tiden SAMMEN.

SAMMEN som familie med andre familier


Har du 3 timer hver anden uge minimum 12 gange over 6 måneder-så har vi en gruppe skønne børnefamilier der godt kunne bruge din energi, nærvær og opmærksomhed.

Som frivillig bliver du en del af et stærkt team – hvor I sammen med familien skaber oplevelser og aktiviteter der styrker familien og fællesskabet.

Det frivillige team mødes foruden familieaftnerne ca hver 4 uge for at planlægge program og sikre en god trivsel i frivilligflokken. KvarterVenners projektkoordinator eller projektmedarbejder deltager også i disse møder.

Som frivillig bliver du klædt på til frivilligopgaven med diverse kurser og relevant viden og modtager desuden en frivillig håndbog der gør indsatsen håndgribelig og lige til.

Det er det frivillige team der planlægger og afholder KvarterVenner – og du har som frivillige derfor stor indflydelse på hvilke aktiviteter der skal afholdes.

KONTAKT

Har du lyst til at være frivillig, så kontakt

Projektkoordinator Susanne Vangsgaard, 2056 7769 / sva(at)kfumsoc.dk 
Projektmedarbejder Lotte Slot Jensen, 2117 8688 / lsj(at)kfumsoc.dk 

KvarterVenner findes to steder i Kolding, hvor der begge steder er aktiviteter en gang ugentligt kl. 16.30 til 19.30. Det foregår i:

  • Kvarterhuset på Junghansvej 121.
  • Børnehaven Mariekjær, afdeling Brændkjærgård, Frederik 7 Vej 33.

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Pia kan ikke finde pengene til at få sine tænder lavet. Derfor føler hun sig fattig. Hun efterlyser hjælp til børnene. Læs mere.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Misse føler sig fattig, fordi hun har svært ved at betale sine faste udgifter. Børnene har aldrig haft termotøj. Læs mere.

VOXPOP: Hvornår er man fattig?

Brian mener, at man er fattig, når man ikke har til dagen og vejen, og at et madkort derfor er godt. Læs mere.