PÅ FODE IGEN - BLIV FRIVILLIG

Vil du hjælpe socialt udsatte mennesker med at få styr på deres privatøkonomi? Så bliv frivillig gældsrådgiver i På Fode Igen.

   

HELE TIDEN BEHOV FOR FRIVILLIGE

Vi søger løbende frivillige til vores knap 30 rådgivninger i Danmark. Rådgivningerne har typisk åbent i to timer én gang om ugen. Som frivillig vil du normalt have en vagt hver anden uge, hvor du vil sidde sammen med et team af rådgivere. Alle rådgivninger foretages som udgangspunkt to og to.

Er du bankrådgiver, socialrådgiver, økonom, revisor, advokat – eller måske studerende indenfor et af disse fagområder? Og har du måske også rådgivningserfaring, menneskelig indsigt og mod på at udfordre dig selv? Så har du muligheden for at blive en del af et team af frivillige gældsrådgivere, som hjælper mennesker, der er særligt udsatte og har behov for økonomisk og juridisk rådgivning.

HVAD GÅR DET UD PÅ?

I arbejdet som frivillig rådgiver i projekt På Fode Igen kommer du til at yde personlig rådgivning på et af vores væresteder/en af vores sociale caféer. Vi har ca. en time til hver rådgivning, og vi har mulighed til at opfordre til og indgå i længere forløb, hvis der er behov for det. Vi kan desuden yde hjælp til læsning af offentlige dokumenter og forståelse af regler og love.

VI FORVENTER, AT DU:

  • Har lyst til at gøre en forskel for mennesker, der har det svært.
  • Kan kommunikere med mange forskellige typer af mennesker.
  • Kan afsætte 2 timer hver anden uge.
  • Har interesse for økonomi, sagsbehandling, jura og gerne lovstof.
  • Har en faglig relevant baggrund eller uddannelse.

VI TILBYDER:

  • Praktisk erfaring med økonomisk rådgivning og sagsbehandling.
  • Ansvar og alsidige opgaver/problemstillinger.
  • Intern uddannelsesdag, der vil klæde dig på til at arbejde som frivillig rådgiver samt løbende frivillige kurser og møder.
  • Mulighed for at styrke dit professionelle netværk.
  • Et arbejde, hvor du får mulighed for at hjælpe samfundets svageste og gøre en forskel.

SEND EN ANSØGNING

Hvis du har lyst til at blive frivillig, så send en ansøgning til projektleder June Crondahl på juc(at)kfumsoc.dk. Vi afholder samtaler løbende.

Såfremt du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte June på juc(at)kfumsoc.dk / mobil 3112 7991.

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Gode sommeroplevelser for 500 børn, unge og voksne

Alle skal have noget at glæde sig til i sommerferien. Det er desværre ikke en selvfølge, og så kan skoleferien føles meget lang.

Fest og sommersjov i Kolding for 20. gang

Den frivillige forening UGE 30 arrangerer for 20. gang "Sommersjov i uge 30" sammen med det sociale værested Gademix i Kolding.

Café Stevnen får donation på fire mio. kr.

Den A. P. Møllerske Støttefond donerer fire millioner kroner til renovering af den sociale Café Stevnens bygninger fra kloak til kvist.