Konfliktmægling

En låst konflikt er en af de mest drænende situationer, som mennesker kan befinde sig i, og depression, stress og angst ses ofte hos mennesker i svære konflikter. Derfor kan konfliktmægling være et rigtig godt værktøj til at få løst en konflikt og komme videre i livet.

 

NÅR EN KONFLIKT GÅR I HÅRDKNUDE

Når en konflikt mellem to parter går i hårdknude, kan der opstå en følelse af afmagt og vrede og nogle gange endda had - og det kan komme til at fylde hele ens hverdag.

KFUM's Sociale Arbejde tilbyder gratis konfliktmægling.

Måske er du selv midt i en opslidende konflikt med en anden person, eller du kender en person, som er havnet netop i denne situation. Konflikten kan skyldes fx samarbejdsproblemer på arbejdspladsen, skilsmisse og samværsproblemer i forhold til børn, nabostridigheder eller økonomiske mellemværender.

Konfliktmægling - eller mediation - er en samtale mellem to parter, der er i en konflikt. Samtalen hjælpes på vej af en uddannet, uvildig og neutral mægler. En mægler, som ikke er part i konflikten, men er tilstede for at støtte parterne i at løse konflikten eller i det mindste at forstå hinanden.

Formålet med mægling er at:

  • undersøge konflikten 
  • parterne får lov til at fortælle hver deres udlægning af konflikten
  • parterne opnår at forstå hinanden bedre
  • parterne når dertil, hvor de kan indgå en aftale, der peger fremad, som begge er tilfredse med og som giver ro i sjælen

Emnerne for en mægling kan være store og små, men ofte vælger parterne at bruge mægling, fordi konflikten er opslidende og meget generende. Begge parter skal indgå frivilligt i en mægling, der kan variere meget i tid.

Vi har uddannede og frivillige mæglere, der tilbyder gratis mægling i stort set hele landet.

Når du har kontaktet os, vil både du og den anden part blive kontaktet af mægleren, som fortæller lidt mere om mæglingen og laver aftaler med begge parter om hvor og hvornår I skal mødes.

Se film om konfliktmæglingen

KONTAKT

Hvis du vil booke tid til konfliktmægling, så udfyld boksen herunder, ring på 2443 5195 eller send en e-mail til maegling(at)kfumsoc.dk.

Hvis du ønsker generel information, så kontakt mæglingskoordinator Eva Grützmeier på evg(at)kfumsoc.dk  eller projektleder Birgitte Bjerre på bb(at)kfumsoc.dk.

MÆGLING I BØRNEHØJDE

Mægling i Børnehøjde er et gratis tilbud om mægling til familier, der er påvirket af konflikter - store som små. Mægling i Børnehøjde er konfliktmægling for alle familiens medlemmer, hvor både børn og voksne kan komme til orde. Vi tilbyder en frivillig, fortrolig og anonym samtale, hvor en professionel konfliktmægler guider dig og din familie til at indgå i en konstruktiv dialog. Læs mere på www.maeglingiboernehoejde.dk

BESTIL KONFLIKTMÆGLING VED AT UDFYLDE BOKSEN

Afsender

Afsender

OM KONFLIKTMÆGLING (MEDIATION)

Konfliktmægling eller mediation handler om, at man sammen med fx sin eks-partner indgår i en proces, hvor man sammen med en upartisk konfliktmægler (mediator) finder løsninger på tunge juridiske problemstillinger.

Mediation anvendes i stigende grad af blandt andet internationalt orienterede virksomheder og som fast procedure i sager om forældreret.

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

KFUM's Sociale Arbejde i nødbered- skab for socialt udsatte og sårbare

Virus-situationen medfører desværre ændringer i vores tilbud til socialt udsatte mennesker for at forhindre smittespredning.

Ensomme mennesker finder nye fællesskaber

Støtte fra de danske Y's Mens klubber er med til at hjælpe hundredvis af ensomme mennesker ind i fællesskaber ved at blive frivillige

Provsti og social café øger diakonalt samarbejde

På Djursland vil Norddjurs Provsti og KFUM's Sociale Arbejde fremover arbejde tættere sammen om diakonale, sociale tilbud