Konfliktmægling

En låst konflikt er en af de mest drænende situationer, som mennesker kan befinde sig i, og depression, stress og angst ses ofte hos mennesker i svære konflikter. Derfor kan konfliktmægling være et rigtig godt værktøj til at få løst en konflikt og komme videre i livet.

 

Vi tilbyder gratis konfliktmægling overalt i Danmark

NÅR EN KONFLIKT GÅR I HÅRKNUDE

Når en konflikt mellem to parter går i hårknude, kan der opstå en følelse af afmagt og vrede og nogle gange endda had - og det kan komme til at fylde hele ens hverdag.

KFUM's Sociale Arbejde tilbyder gratis konfliktmægling.

Måske er du selv midt i en opslidende konflikt med en anden person, eller du kender en person, som er havnet netop i denne situation.

Konflikten kan skyldes fx samarbejdsproblemer på arbejdspladsen, skilsmisse og samværsproblemer i forhold til børn, nabostridigheder eller økonomiske mellemværender.

Konfliktmægling - eller mediation - er en samtale mellem to parter, der er i en konflikt. Samtalen hjælpes på vej af en uddannet, uvildig og neutral mægler. En mægler, som ikke er part i konflikten, men er tilstede for at støtte parterne i at løse konflikten eller i det mindste at forstå hinanden.

Formålet med mægling er at:

  • undersøge konflikten 
  • parterne får lov til at fortælle hver deres udlægning af konflikten
  • parterne opnår at forstå hinanden bedre
  • parterne når dertil, hvor de kan indgå en aftale, der peger fremad, som begge er tilfredse med og som giver ro i sjælen

Emnerne for en mægling kan være store og små, men ofte vælger parterne at bruge mægling, fordi konflikten er opslidende og meget generende. Begge parter skal indgå frivilligt i en mægling, der kan variere meget i tid.

Vi har uddannede og frivillige mæglere, der tilbyder gratis mægling i stort set hele landet.

Når du har kontaktet os, vil både du og den anden part blive kontaktet af mægleren, som fortæller lidt mere om mæglingen og laver aftaler med begge parter om hvor og hvornår I skal mødes.

BESTIL KONFLIKTMÆGLING VED AT UDFYLDE BOKSEN - SÅ KONTAKTER VI DIG

Afsender

Afsender

KONTAKT

Hvis du vil booke tid til en konfliktmægling, så udfyld boksen ovenfor, ring på 2443 5195 eller send en e-mail til maegling(at)kfumsoc.dk.

Hvis du ønsker generel information om projekt Råd til Ret (rådgivning og mægling), så kontakt projektleder Birgitte Bjerre på bb(at)kfumsoc.dk.

OM KONFLIKTMÆGLING (MEDIATION)

Konfliktmægling eller mediation handler om, at man sammen med fx sin eks-partner indgår i en proces, hvor man sammen med en upartisk konfliktmægler (mediator) finder løsninger på tunge juridiske problemstillinger.

Mediation anvendes i stigende grad af blandt andet internationalt orienterede virksomheder og som fast procedure i sager om forældreret.

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Dygtige ledere bliver endnu bedre

Ledere fra KFUM's Sociale Arbejdes caféer, væresteder samt døgn- og hjemløse-institutioner har taget tre moduler på diplomuddannelsen i ledelse.

Er vi blevet dårligere til at tage os af hinanden?

Danskerne mener, at vi er blevet dårligere til at tage os af hinanden. Heldigvis oplever KFUM's Sociale Arbejde også positive tendenser.

Gode intentioner i udspil om idræt for socialt udsatte

Positivt, at regeringen vil støtte en indsats for inklusion af socialt udsatte i idrætsfællesskaber, mener generalsekretær Morten Skov Mogensen.