Konfliktmægling

En låst konflikt er en af de mest drænende situationer, som mennesker kan befinde sig i, og depression, stress og angst ses ofte hos mennesker i svære konflikter. Derfor kan konfliktmægling være et rigtig godt værktøj til at få løst en konflikt og komme videre i livet.

 

NÅR EN KONFLIKT GÅR I HÅRDKNUDE

Når en konflikt mellem to parter går i hårdknude, kan der opstå en følelse af afmagt og vrede og nogle gange endda had - og det kan komme til at fylde hele ens hverdag.

KFUM's Sociale Arbejde tilbyder gratis konfliktmægling.

Måske er du selv midt i en opslidende konflikt med en anden person, eller du kender en person, som er havnet netop i denne situation. Konflikten kan skyldes fx samarbejdsproblemer på arbejdspladsen, skilsmisse og samværsproblemer i forhold til børn, nabostridigheder eller økonomiske mellemværender.

Konfliktmægling - eller mediation - er en samtale mellem to parter, der er i en konflikt. Samtalen hjælpes på vej af en uddannet, uvildig og neutral mægler. En mægler, som ikke er part i konflikten, men er tilstede for at støtte parterne i at løse konflikten eller i det mindste at forstå hinanden.

Formålet med mægling er at:

  • undersøge konflikten 
  • parterne får lov til at fortælle hver deres udlægning af konflikten
  • parterne opnår at forstå hinanden bedre
  • parterne når dertil, hvor de kan indgå en aftale, der peger fremad, som begge er tilfredse med og som giver ro i sjælen

Emnerne for en mægling kan være store og små, men ofte vælger parterne at bruge mægling, fordi konflikten er opslidende og meget generende. Begge parter skal indgå frivilligt i en mægling, der kan variere meget i tid.

Vi har uddannede og frivillige mæglere, der tilbyder gratis mægling i stort set hele landet.

Når du har kontaktet os, vil både du og den anden part blive kontaktet af mægleren, som fortæller lidt mere om mæglingen og laver aftaler med begge parter om hvor og hvornår I skal mødes.

Se film om konfliktmæglingen

KONTAKT

Hvis du vil booke tid til konfliktmægling, så udfyld boksen herunder eller ring på 2054 5912.

Hvis du ønsker mere information om konfliktmæglingen, så kontakt mæglingskoordinator Karen Vestergaard på kv(at)kfumsoc.dk / 2054 5912. Andre spørgsmål kan rettes til projektleder Malene Steen Simonsen på masi(at)kfumsoc.dk / 5116 9059. 

BESTIL KONFLIKTMÆGLING: UDFYLD FORMULAR

Bestilling af konfliktmægling

Bestilling af konfliktmægling

   

OM KONFLIKTMÆGLING (MEDIATION)

Konfliktmægling eller mediation handler om, at man sammen med fx sin eks-partner indgår i en proces, hvor man sammen med en upartisk konfliktmægler (mediator) finder løsninger på tunge juridiske problemstillinger.

Mediation anvendes i stigende grad af blandt andet internationalt orienterede virksomheder og som fast procedure i sager om forældreret.

Behandling, rådgivning og omsorg til mennesker i udsatte livssituationer

Giv et måltid og STØT udsatte og hjemløse under krisen

Vores nødberedskab under Corona-krisen er under pres. Udsatte og hjemløse er dobbelt sårbare. Du kan hjælpe ved at give et gratis måltid >>

Stort pres på sociale caféer og væresteder

Flere sociale caféer og væresteder - blandt andet Café Paraplyen på Frederiksberg - oplever et voldsomt pres på nødberedskabet

I Folkekøkkenet afviser man ingen, som er sultne

I Folkekøkkenet i Kolding afviser man ingen, som er sulte. Her tilberedes masser af lækker mad, som leveres ud af huset.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com